Her sabah manda yoğurduna kaju katıp yemeden güne başlamam.
Cunku hiç birimiz değiliz masumBenim aklıma niye Bulgar Deşka geldi
Her sabah manda yoğurduna kaju katıp yemeden güne başlamam.
Aşkom tatlı ve sert dediyse öyledirKukrim tarif etti ama birde senden duyalım nasıl birşey
Yaklaşık bir ay kadar oluyor Maraş'a gidiyorduk(babamın bir işi çıktığı için Türkoğlu'ndan geri dönmek zorunda kaldık.) Nurdağı,Şekeroba ve Türkoğlu tarafları beni çok kötü etkiledi. O sıcakta insanlar ağaçsız tarlalarda,daracık çadırlarda yaşamaya çalışıyorlar.Çok zor canım bir şehir kayıp ve görülmüyor
Bir kez daha anladım biz her şeyimizi kaybettik ve asla haklarımız sahip olamıyacağız.
evet hepsi harıka görünüyor diğerine haksızlık gibiGerçekten mi oy vermedin kararsız bırakacak kadar güzel yemekler olması güzel aslında
Maraş’ın en işlek caddelerinde sokaklarında yan yatmış evler, hala olduğu gibi duruyor. Yıkılacak gibi, insan yanından geçmeye korkuyor. Kaç aydır hala bitmemiş çalışmalar, hayret ettim.Yaklaşık bir ay kadar oluyor Maraş'a gidiyorduk(babamın bir işi çıktığı için Türkoğlu'ndan geri dönmek zorunda kaldık.) Nurdağı,Şekeroba ve Türkoğlu tarafları beni çok kötü etkiledi. O sıcakta insanlar ağaçsız tarlalarda,daracık çadırlarda yaşamaya çalışıyorlar.birkaç tane göstermelik ev yapmışlar ama o kadar küçük ki evler. Bazı yerlerde enkazlar kaldırılmamış falan. Allah yardımcıları olsun,gönüllerinden geçen her şeye en kısa sürede kolay yoldan sahip olabilsinler inşallah.
burda yeni başladılar yikimlara, ağır hasarlilari yıkıyorlar, her semtte yikik binalar, şubati hatırladımMaraş’ın en işlek caddelerinde sokaklarında yan yatmış evler, hala olduğu gibi duruyor. Yıkılacak gibi, insan yanından geçmeye korkuyor. Kaç aydır hala bitmemiş çalışmalar, hayret ettim.
Antep’te de ağır hasarlılar yıkılmadı hala ama bu bahsettiklerim yıkılmış, yan yatmış. Yanındaki binaya yaslanmış duruyor öyle.burda yeni başladılar yikimlara, ağır hasarlilari yıkıyorlar, her semtte yikik binalar, şubati hatırladım
Hiç aklıma gelmemişti ama iyi fikirmis
Günaydın
Miniko geçenki hediyeyi eve zor sokmuştun. Bu sefer nasıl olacak bakalımHiç aklıma gelmemişti ama iyi fikirmis
Bir bildirim daha gider belki bugün son gün daha bitmediMiniko geçenki hediyeyi eve zor sokmuştun. Bu sefer nasıl olacak bakalımenişte yakalamasın
Biseycik yapmadım
Tekirdağ kadar olamasada yaptık işte biseylerMinik tamam propagandayı kesebilirsin tamam dön evine birinci oldun boşa mazot harcama yollardaTenceresiz kaldim anne