Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Çok zor canım bir şehir kayıp ve görülmüyor
Bir kez daha anladım biz her şeyimizi kaybettik ve asla haklarımız sahip olamıyacağız.
Yaklaşık bir ay kadar oluyor Maraş'a gidiyorduk(babamın bir işi çıktığı için Türkoğlu'ndan geri dönmek zorunda kaldık.) Nurdağı,Şekeroba ve Türkoğlu tarafları beni çok kötü etkiledi. O sıcakta insanlar ağaçsız tarlalarda,daracık çadırlarda yaşamaya çalışıyorlar. birkaç tane göstermelik ev yapmışlar ama o kadar küçük ki evler. Bazı yerlerde enkazlar kaldırılmamış falan. Allah yardımcıları olsun,gönüllerinden geçen her şeye en kısa sürede kolay yoldan sahip olabilsinler inşallah.

Maraş’ın en işlek caddelerinde sokaklarında yan yatmış evler, hala olduğu gibi duruyor. Yıkılacak gibi, insan yanından geçmeye korkuyor. Kaç aydır hala bitmemiş çalışmalar, hayret ettim.

Maraş’ın en işlek caddelerinde sokaklarında yan yatmış evler, hala olduğu gibi duruyor. Yıkılacak gibi, insan yanından geçmeye korkuyor. Kaç aydır hala bitmemiş çalışmalar, hayret ettim.
burda yeni başladılar yikimlara, ağır hasarlilari yıkıyorlar, her semtte yikik binalar, şubati hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…