Ellerine sağlık canımBugün ekmek günüydü hamur yoğurdum pişen ekmekleri dondurucuya koydum şu an da dinleniyorum......... belki et pişiren vardır diye baktım yokmuş
Her şey güzel olacak inşallah
Sende artık alışmalısınCanı sağ olsun gitsin. Ne güzel atanmış. Ya işsiz kalsaydı. Siz bakmak zorunda kalsaydınız. Bu onu üzseydi Rabbim karşısına iyi insanlar çıkarsın
Gözü aydın,buna sevinmelisin nazomne kadar şanslı, sınavlarla kafayı kırmadan başlıyor
Allah kavuştursun deynep
Allah razı olsun hepinizden. Ben de kendi kendimi teselli ediyorum bu sözlerle de anne yüreği işte. Hem evlat, hem arkadaş hem en büyük destekçim.İnşallah kolay bir şekilde alışışırız ben ve kızım. O da çok üzülüyor abisi uzun süre kalacak diye...Hayırlı olsun inşallah
Alisirsiniz zamanla inşallahAllah razı olsun hepinizden. Ben de kendi kendimi teselli ediyorum bu sözlerle de anne yüreği işte. Hem evlat, hem arkadaş hem en büyük destekçim.İnşallah kolay bir şekilde alışışırız ben ve kızım. O da çok üzülüyor abisi uzun süre kalacak diye...
Ellerine sağlık bereketli olsunBugün ekmek günüydü hamur yoğurdum pişen ekmekleri dondurucuya koydum şu an da dinleniyorum......... belki et pişiren vardır diye baktım yokmuş
Yok canım almadim. Bilmiyorum tabi bir anda karar verip katilirsam
Canım merhaba nasılsın
çok şükür diyelimCanım merhaba nasılsın
Allah iyilik versin canım benimçok şükür diyelimsıcaktan baygın halde eve geldim. dinleniyorum şimdi. sen nasılsın?
Yakşamlar aşkom nasılsınYakşamlar
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Yakşamlar aşkom nasılsın
İyiyim aşkom sağ olİyiyim aşkom, sen nasılsın?
İnşallahAllah daha iyi etsin aşkom,sen de sağol
İyi akşamlar aşkomİyi akşamlar gençler
Hem de nasil aşkom ,çok gerginimİnşallah
Aşko sıcaktan eriyor muyuz