- 24 Eylül 2018
- 97.108
- 292.323
Hak etti o ,dur ,bana onu savunma olalalaloy da çok iyiydi ahahahahaah hala gülüyorumCABBARİŞKO MUUUU ahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hak etti o ,dur ,bana onu savunma olalalaloy da çok iyiydi ahahahahaah hala gülüyorumCABBARİŞKO MUUUU ahahahaha
Burda ki geveze ben mi oluyorum ?Nevreste demek bu bildirim gönderme işi en çok KONUŞAN en çok GEVEZELİK yapana veriliyor öyle miii????
Bundan sonra topiği ben açıp ben kapatıyorum. Sabah 4.40 gibi günaydınlayıp gece ben kaçta uyuyacaksam o zaman iyi gecelerleyip kapatacağım. Sonra tik+bildirim göndermeyi vermezseniz ağlarım.
Burası çok fena esiyorHak etti o ,dur ,bana onu savunma olalalaloy da çok iyiydi ahahahahaah hala gülüyorum
Uçma ,uçtukca sıra sana gelecekBurası çok fena esiyor
Gevezeyi kendim için yazmıştım ama madem üstüne alındın sende olabilirsin tabiikisiiBurda ki geveze ben mi oluyorum ?
Bildirim benden gitti yaGevezeyi kendim için yazmıştım ama madem üstüne alındın sende olabilirsin tabiikisii
Oh ayak parmaklarım üşümeye başladıUçma ,uçtukca sıra sana gelecek
Tamam kızma sen de gevezesinBildirim benden gitti ya
MaşallllasıOh ayak parmaklarım üşümeye başladı
OhhhTamam kızma sen de gevezesin
Jenna Jabbar intihar notu bırakıp aranızdan ayrılacak, helpEnerciii ile story atılmaya başlanmış
Dayanabilirsen dayan Jenna jabbar
Peki şey yapmayı da düşünür müsün mesela yemek yapmayıNevreste demek bu bildirim gönderme işi en çok KONUŞAN en çok GEVEZELİK yapana veriliyor öyle miii????
Bundan sonra topiği ben açıp ben kapatıyorum. Sabah 4.40 gibi günaydınlayıp gece ben kaçta uyuyacaksam o zaman iyi gecelerleyip kapatacağım. Sonra tik+bildirim göndermeyi vermezseniz ağlarım.
Yemek topiğinde yemek yapmadan nasıl tik alıcan yavDüşünmem tişikkirlir
Bir dahaki ay meze yaparsak katıl bak kolay oÇok konuşana veriyolarmış
Diline güveniyor bebişimYemek topiğinde yemek yapmadan nasıl tik alıcan yav
Hem eli çalışsın hem dili bebişimDiline güveniyor bebişim