• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Etiketleyeyim mi oy istemiş gibi olmam demi :KK53:
Bildirim olunca oy gelecek, haliyle oy istemiş oluyorsun :KK53:
Şaka bir yana sen bildirim istedin diye Kazen sana oy vermeyecek ki. Başka konularda, profilde yarışmadan bahsedersen o sıkıntı:KK69:

Kazen zaten etiketleri görmediğini söylemişti. Sorun değil 🥲 😂
Var mısın denemeye :KK53:
Gerçi benim etiketimle geldiğini nerden anlayacağız. Ben etiketlemiştim geçen sefer, benim adımla bildirim gittiği için sonradan mesaj yazmıştı Kazen, yarışmacı olduğunu bilmiyordum diye🤔

Gerçi benim etiketimle geldiğini nerden anlayacağız. Ben etiketlemiştim geçen sefer, benim adımla bildirim gittiği için sonradan mesaj yazmıştı Kazen, yarışmacı olduğunu bilmiyordum diye🤔
İnsanlar yine beğendiği tarife oy veriyor nazom🥰

Yarışmacı olsa ne olacak ki geçen seferde asosyal göndermişti 😂 bir sıkıntı olmaz. Bu seferde benim adıma gitsin noğğlur 🥺

Back