- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
21yıldır sıkıntı yaşamadım çok şükürAşko,masallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor,sen yine de pek iyi falan deme Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21yıldır sıkıntı yaşamadım çok şükürAşko,masallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor,sen yine de pek iyi falan deme Nevreste
Dil ısırıldı,toto kaşındı, tamamdır Allah daim etsin aşkom21yıldır sıkıntı yaşamadım çok şükür
Nasılsın bitanesiKuzucuumm
Maşallah (sarımsak nazara kem göze karşı ekledim ) Allah bozmasın Nevoşum21yıldır sıkıntı yaşamadım çok şükür
Sarımsağın hikayesi ne?Maşallah (sarımsak nazara kem göze karşı ekledim ) Allah bozmasın Nevoşum
Çok şükür gayet iyiyim kuzucum,sen nasılsın, annende nasıl gidiyoNasılsın bitanesi
Nazarı def ediyormuş yaSarımsağın hikayesi ne?
Bazı yörelerde nazardan korunmak için, evin kapısından çıkarılan bir kaç kıymık, beyaz soğan, sarımsak kabukları ve kurt tırnağı bir keseye konup elbisenin içine yerleştirilir. Kabuğu yakıldığında nazardan koruyacağına inanılan bitkidir.Nazarı def ediyormuş ya
Hemen gidip bir diş sarımsak yemeliyim.Nazarı def ediyormuş ya
Yemeyeceksin evin bir yerine asHemen gidip bir diş sarımsak yemeliyim.
Bana ne evden yhaa olmaz,sarımsak çok pahalı.Yemeyeceksin evin bir yerine as
Sen bilirsin orası sana kalmışBana ne evden yhaa olmaz,sarımsak çok pahalı.
Şeyi merak ettim. Kurt tırnağını nereden buluyorlar.djdjdjdSen bilirsin orası sana kalmış
Eski insanlar işte batıl inançŞeyi merak ettim. Kurt tırnağını nereden buluyorlar.djdjdjd
Ot ismidir oŞeyi merak ettim. Kurt tırnağını nereden buluyorlar.djdjdjd
Kardeş buluşması yaptık abim yok hanım köylü olduğu için değil eşimle birlikte çalışıyorlarÇok şükür gayet iyiyim kuzucum,sen nasılsın, annende nasıl gidiyo
Dil ısırıldı,toto kaşındı, tamamdır Allah daim etsin aşkom
Teşekkür ederimMaşallah (sarımsak nazara kem göze karşı ekledim ) Allah bozmasın Nevoşum
Gözümde canlandırmaya çalışıyorum koskoca kurt'u nasıl yakalayıp da tırnağını kesiyorlar falan diye.snsjd çok sağ ol ya,ot olabileceği aklıma gelmemişti.Ot ismidir o