• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Buna mutlu olan insanlar var🤷🥺
IMG20230723174523.jpg

Üç günlük dünyada basit insanlarla kendini yorma, senin kaliteni kesinlikle biliyoruz. Aslında çok kendi halinde mütevazi bir insansın. Neden kıskanıyor,senden ne istiyor anlamıyorum 🥺

Üç günlük dünyada basit insanlarla kendini yorma, senin kaliteni kesinlikle biliyoruz. Aslında çok kendi halinde mütevazi bir insansın. Neden kıskanıyor,senden ne istiyor anlamıyorum 🥺
Mutlu oluyor🥺

Ettim aşkom🥺
Eve gittik dün çok ağladım. İnsanın evini böyle görmesi çok korkunç bir şey🥺
Rabbim sana her iki cihanda köşkler kadar kıymetli huzurlu evler nasip etsin canım benim 💜üzülürsün tabi ama bu üzüntülerden sonra illa ki gelecek Rabbimin sevinci de 🌸

Son düzenleme:
Çekemiyor çünkü kalbi fesat

Aynen bu emoji gibiyiz 🫠😄
Şimdi hepinizin yerine kendimi sulara bırkacağım :KK53: Yalnız plajda beyaz terlik pişmanlıkmış benim gibi takıntılı biri için hele :KK53:kirleniyormuş gibi hep uğraşıyorum onunla:KK70:
7872798B-F407-4971-8FD9-0FF025EF6584.jpeg

Ettim aşkom🥺
Eve gittik dün çok ağladım. İnsanın evini böyle görmesi çok korkunç bir şey🥺
En zor gününde sana gülüp dalga geçen beş para etmez insanı,hayatından çok net ve hemen çıkar. Konuşmak mecburiyetinde değildin. Esinde sana tam destek

Back