Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç günlük dünyada basit insanlarla kendini yorma, senin kaliteni kesinlikle biliyoruz. Aslında çok kendi halinde mütevazi bir insansın. Neden kıskanıyor,senden ne istiyor anlamıyorum
Mutlu oluyorÜç günlük dünyada basit insanlarla kendini yorma, senin kaliteni kesinlikle biliyoruz. Aslında çok kendi halinde mütevazi bir insansın. Neden kıskanıyor,senden ne istiyor anlamıyorum
Allah a havaleBuna mutlu olan insanlar var
Eki Görüntüle 3276651
Ettim aşkomAllah a havale
Rabbim sana her iki cihanda köşkler kadar kıymetli huzurlu evler nasip etsin canım benim üzülürsün tabi ama bu üzüntülerden sonra illa ki gelecek Rabbimin sevinci deEttim aşkom
Eve gittik dün çok ağladım. İnsanın evini böyle görmesi çok korkunç bir şey
Hayır nevoşEltim arıyor açsam mı
Aynen bu emoji gibiyizZano'm C A N O
Amin inşallah canım benimRabbim sana her iki cihanda köşkler kadar katmerli huzurlu evler nasip etsin canım benim üzülürsün tabi ama bu üzüntülerden sonra illa ki gelecek Rabbimin sevinci de
AçmadımHayır nevoş
Boşver yüz verme şuna. İyi yapmışsınAçmadım
Çekemiyor çünkü kalbi fesatÜç günlük dünyada basit insanlarla kendini yorma, senin kaliteni kesinlikle biliyoruz. Aslında çok kendi halinde mütevazi bir insansın. Neden kıskanıyor,senden ne istiyor anlamıyorum
Yine sinirimi bozacaktı,Boşver yüz verme şuna. İyi yapmışsın
Ona bu fırsatı verme belki anlar diyeceğim ama sanmam nato kafa nato mermerYine sinirimi bozacaktı,
BasitMutlu oluyor
Şimdi hepinizin yerine kendimi sulara bırkacağım Yalnız plajda beyaz terlik pişmanlıkmış benim gibi takıntılı biri için hele kirleniyormuş gibi hep uğraşıyorum onunlaAynen bu emoji gibiyiz
Allah a havaleOna bu fırsatı verme belki anlar diyeceğim ama sanmam nato kafa nato mermer
En zor gününde sana gülüp dalga geçen beş para etmez insanı,hayatından çok net ve hemen çıkar. Konuşmak mecburiyetinde değildin. Esinde sana tam destekEttim aşkom
Eve gittik dün çok ağladım. İnsanın evini böyle görmesi çok korkunç bir şey
Aşko biz o mayoyu nasıl göreceğiz şu tek olanıŞimdi hepinizin yetine kendimi sulara bırkacağım Yalnız plajda beyaz terlik pişmanlıkmış benim gibi takıntılı biri için hele kirleniyormuş gibi hep uğraşıyorum onunla
O halhal nedir Sapşik yaaaaaa,çok tatlıŞimdi hepinizin yetine kendimi sulara bırkacağım Yalnız plajda beyaz terlik pişmanlıkmış benim gibi takıntılı biri için hele kirleniyormuş gibi hep uğraşıyorum onunla