- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen öyle diyorsanDeğil merak etme sen
Çıtlattı birşeyler ondan sordumHeee ajansa ön kayıt yaptırdım vesikalık ile esas kayda sağlam gitmem lazım @Xxhatun söyler birazdan planimi
Aslında Sen de çok sabırlısındırBende özlüyorum sizi ama çok sarıyorum kk ya bu sefer geçen sene birde işte çok sorun yaşadım hoş bugün müdürümle yeni sorunlara başlangıç yaptık Allah amirimi bana sabretmeyi öğretmek için yaratmış massallah
Allah kolaylık versin canımBende özlüyorum sizi ama çok sarıyorum kk ya bu sefer geçen sene birde işte çok sorun yaşadım hoş bugün müdürümle yeni sorunlara başlangıç yaptık Allah amirimi bana sabretmeyi öğretmek için yaratmış massallah
Lutfin ama kendi dedikoduma katılmak isterim nerde konuşulduysa benide alınÇıtlattı birşeyler ondan sordum
Tabiki aşko benden bahsediyoruzAslında Sen de çok sabırlısındır
Çok çok aminnnAllah kolaylık versin canım
Bahar iyidir bahar gelsinKış gelmesin
Kış ayından korkuyorum
Benimkinin başka bir kapta pişeni miAma bu benim tarifim
Boşver,Sana da bu yakışır aşko tek kişilik dev kadroBeni diyet gurubuna almadılar söylemişmiydim bende kendi tek kişilik gurubumu kurdum dimi @Xxhatun
Baharlar gelsinBahar iyidir bahar gelsin
Olabilirde olmayabilirdeBenimkinin başka bir kapta pişeni mi
Sana sözzzzBaharlar gelsin
Yok onu başkası yapacakBenimkinin başka bir kapta pişeni mi
Bende öyle düşündüm aşko şanıma yakışır sekilde devam ediyorumBoşver,Sana da bu yakışır aşko tek kişilik dev kadro
Söyledi onu da şey ettik istişarede bulunduk
Sana sözzzz
Nasıl anlıyosun hemenYok onu başkası yapacak
Eveet normalden biraz erken ve fazla büyüdü. İçerde hiç yer yokmuş galiba
Karnın büyüdü mü