Favori Yemeğinizi Hangisi..?

Akıllara zarar bir lezzet: Mantı!

Evet, sizin favori yemeğiniz: Mantı. Buradan şu anlaşılıyor: Detaycısınız. Kolay yapılan, kolay tüketilen şeyler oldum olası hoşunuza gitmedi, gitmeyecek de! Nasıl gitsin ki!? Kusursuzluğu seviyorsunuz ve emeğe de değer veriyorsunuz. Dengelisiniz de; yoksa hamurun, kıymanın, yağlı sosun ve sarımsaklı yoğurdun muhteşem bileşimini sevmezdiniz. Son tahlilde, iz bırakmak sizin işiniz. Bir karanfile ne dersiniz? ( hakikatten çok doğru çıkıyor bu testler..)

Akıllara zarar bir lezzet: Mantı!

Evet, sizin favori yemeğiniz: Mantı. Buradan şu anlaşılıyor: Detaycısınız. Kolay yapılan, kolay tüketilen şeyler oldum olası hoşunuza gitmedi, gitmeyecek de! Nasıl gitsin ki!? Kusursuzluğu seviyorsunuz ve emeğe de değer veriyorsunuz. Dengelisiniz de; yoksa hamurun, kıymanın, yağlı sosun ve sarımsaklı yoğurdun muhteşem bileşimini sevmezdiniz. Son tahlilde, iz bırakmak sizin işiniz. Bir karanfile ne dersiniz? :)

Sarımsakla aram yok, karanfil de yemedim hiç ama mantı güzel.

Dünyanın en iyi icadı: Tost!

Evet sizin favori yemeğiniz: Tost. Siz arkadaşlığa önem veren birisiniz ki, size tost çıktı. Siz tam bir kötü gün d(t)ostusunuz; iyi günde herkes tost olur, mesele kötü günde olmaktır. Yani şunu demek istiyoruz: Favori yemeği tost olan insandan, zarar gelmez!

Evet, sizin favori yemeğiniz: Pizza. Pizzasever çok fazla kastırmaz, ya olduğu gibi görünür ya da göründüğü gibi olur. Rahattır ayrıca, pek zorlamaz, tam bir "ipimle kuşağım" insanıdır. Yorulmayı sevmez, fazla hareket etmeyi de. Aylaktır kısacası. Miskin değil ama; kendi içinde bir felsefesi vardır yani!

Bu çıktı bana, pizzaymışım ben.

O bizden biri: Kuru + Pilav!

Evet, sizin favori yemeğiniz: Dünyanın en mükemmel çifti olan Kuru + Pilav. Yancılarınızsa cücük soğan ve yeşil biber. Öncelikle siz, bizden birisiniz. Farklı olayım diye çok fazla kastırmıyorsunuz. Zaten herkesin farklı olmak için türlü maymunluk yaptığı bu devirde, aynı kalmak ve kendin gibi olmak, en büyük farklılık!

O bizden biri: Kuru + Pilav!

Evet, sizin favori yemeğiniz: Dünyanın en mükemmel çifti olan Kuru + Pilav. Yancılarınızsa cücük soğan ve yeşil biber. Öncelikle siz, bizden birisiniz. Farklı olayım diye çok fazla kastırmıyorsunuz. Zaten herkesin farklı olmak için türlü maymunluk yaptığı bu devirde, aynı kalmak ve kendin gibi olmak, en büyük farklılık!

ne münasebet makarna varkeneee
benim ilk gitmek isteyeceğim yer bile Roma, İtalya bee sen ne diyorsun eey test!

Evet sizin favori yemeğiniz: Tost. Siz arkadaşlığa önem veren birisiniz ki, size tost çıktı. Siz tam bir kötü gün d(t)ostusunuz; iyi günde herkes tost olur, mesele kötü günde olmaktır. Yani şunu demek istiyoruz: Favori yemeği tost olan insandan, zarar gelmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…