E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
aslında hangisini takip edersen sıkı bişekilde o senin hissen oluyor. kozad dün buraya yazdığımda 19,1 du bugün çıktı 21,7 e .fiyatını bilince düştü alayım yükseldi satayım diyorsun.arçelik aygaz epey düştü ülker mesela ya evvelki gün borsa düşüktü nakit olsaydı işte şu an en az yüzde on kardaydım. bugün toparlandılar biraz. mesela iheva da vardı hisseler arasında onu bıraktım çok yükseldi korktum. hiç takip etmiyorum artık. asyabank albaraka tavhl yazıc. borsa cesaret işi.
arkadaşım baya bilgilisin sen ben çıkınca satma işleminde geç kalıyorum yada zamanlamayı doğru yapamıyorum bende akbank ykbnk her daim var sağlam kağıtlar olduğu için duruyor onlar satıp yeniden alsam daha karlı çıkacam bu sıralar borsa biraz sallantılı bence
temkinli olmak lazım
ben diyomki alıp üstüne yatıyım öyle de pek kazandrmıyor sevgiler:teselli:
benim yapmak istediğim aslında fonda durmak biliyorsun borsa iki üç ayda bir bazen düşer evvelki gün gibi mesela . işte böyle düşüşlerdede kağıtlara çullanmak. en az yüzde on yirmi kazandırır. ama cesaret işi... bu kadar küçücük bir yatırımcıyım ev hanımıyım. cesaretsizim birde büyük bir serveti yönetsem titrerdim kesin hisse alırken:)))
İlgilendiğiniz için teşekkürler.Dediğiniz kitabı alacağım.umarım yararı olur.
Arkadaşlar Biraz Nakitim Var Hangi Hisse Yada Hisseleri Alayim Sizce
Arkadaşlar Biraz Nakitim Var Hangi Hisse Yada Hisseleri Alayim Sizce