Favori Radyo Programlariniz

Zeki Kayahan Coşkun Matraxı bir de Muzo ile yastık sohbetlerini dinliyorum.
Malesef yayın saatleri aynı.Ama olsun favorilerim onlar...
:lepi:

Pal fm de pazartesi-salı-çarş-perş 23.00-02.00 Onur yar'la son durak tek geçerim
bursaya gittiğim zamanlarda da alem fm matrax dinliyorum zeki manyak

Hafta içi her gün 23.00-1.00 arası Bedirhan Gökçe ile 3.sayfa
Hafta içi her gün 1.00-4.00 arası Kahraman Tazeoğlu - Mavi ada
İkiside Kral fm'de dinledikçe aşka gelir insan =)

nihatla sivrisinek ve nihatın sabah programını şiddetle tavsiye ederim
eskiden hiç kaçırmazdım artık dizleyemiyorum ama siz dinleyin
alem fm de

bende sizinle aynı fikirdeyim. Üstelik sabahları ve akşamları benzin zamlarını kutlama kısmında bildiğiniz kendimden geçiyorum yani.

nihatla maximum curcuna- nihatla sivrisinek favorilerim ..
bazen de gazoz ağacı -cem arslan
denk gelirse pınarating ve a-rıza show

bu programların hepsi aynı saatte. sizin kanallar arası iyi bir trafik yaratıyorsunuz sanırım:)

cem arslana hastayım ya sabahları dinlemezsem bütün gün bişiler eksik kalıyomuş gibi oluyo :)

kaç senedir matrax dinlerim eşi benzeri yok bence ama zeki nin tv programcılığına atılmasına da kızmadım değil...

kaç senedir matrax dinlerim eşi benzeri yok bence ama zeki nin tv programcılığına atılmasına da kızmadım değil...

tv programımı yapıyor? kaçırmışım ben nerede?
ama radyocuların tv programı yapması gerçekten olmuyor. dikiş tutmuyor geveze ve bay j den biliuoruz.

bu resimdeki şahıs serdar mı canım ?

hayır canım Serdar bu değil. google a yaz serdar gökalp diye hemen çıkar.

virjin radio, bayJ ( sadece radyo programı olduğu sürece.tv'de görmeye dayanamıyorum, yakışmıyor:)
tatlıses, muzo ..

Son düzenleme:
tv programımı yapıyor? kaçırmışım ben nerede?
ama radyocuların tv programı yapması gerçekten olmuyor. dikiş tutmuyor geveze ve bay j den biliuoruz.

evet malesef yapıyor şu anda devam etmektemi bilmiyorum ama radyoculuğuna hayran olmama rağmen çok yadırgadım tv programcılığını hiç olmamış bence sky türkte yapıyordu en son gördüğümde...

skytürk olmasına şaşırmadım. Türk Medyanın kardeş kanalı...

Pal fm Onur Yar (Son Durak) süper bi program p.tesiden perşembe gününe kadar saat 23:00-02:00, c.tesi sabah 08:00-11:00, pazar 21:00-00:00 arası

serdarı çok metheden olmuş burda duydum bende dinlemeye başladım bağımlısı oldum bi haftada adamın ya D:

arkadaşlar serdarın telefon şakaları yaptığını söylemişsinz artık yapmıyor mu yoksa? ben hiç telefon şakalararına denk gelmedim de sadece yayına 2 kişiyi bağlayp onlarla sohbet ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…