Favori Radyo Programlariniz

en favori programım serar gökalpin sunduğu serdar yayında programı :KK9: kesinlikle 1 numara gülmekten kırıp geçiren bi program. baya metheden olmuş bence kesinlikle hakediyor

serdarı uzun zamandır dinleyemiyorum ya şu nalet sınav bi geçsin her gece dinlicem aşkım bnm :KK69::KK69:

tabiki matrax ALEM FM:KK76:

3 sene oncesine kadar radyo dinleyen bir insan degildim taki bir arkadasimin alem fm deki matrax programini bana dinlettirene kadar :KK70: Simdi her hece dinlemeden uyuyamiyorum diyebilirim
Eglenceli bir programda :) Tavsiye edilir

ankaralı olarak radyo odtü 103.1 modern sabahlar vazgeçilmezim oldu saat 08-10 arası ege-fakir-oktay üçlüsü süperler tavsiye ederim bu arada favorim fahir:))

sabah nihatla full muhabbet& akşam nihatla sivri vazgeçilmezim..arada bir bay j ye takılıyorum ama adam hep +18 peşinde yavvv:KK53:

Tabi ki de "Serdar Yayında" ,eskiden geceleri 22:00-01:00 arası çıkardı,dinlemeden uyumazdım.Yaklaşık 1 yıldır yayın saatleri değişti pek dinleyemiyorum.
Bilmeyenlere şiddetle tavsiye edilir.
Söylemezsem çatlarımdan bir köşe :
Bir dinleyici yazmıştı hala aklımda : " Bizim atların yemine cinsel gücü arttırıcı ilaç koydum,dedemin ahıra girince hızla kaçtığını gördüm.Noldu dede dedim, dedem : at beni kısrak sandı,köşeye sıkıştırmaya çalıştı." demiş. :KK70:
Sonra serdar internette numalarını paylaşıp bayan arkadaş arayan erkekleri arıyodu dinleyiciyle konuşturup epey eğleniyoduk. :KK70: Hey gidi günler, tekrar dinlemeye başlıcam.
Korku gecesi yapınca uyuyamazdım,ne günlerdi.Hele o nihaha gülüşü,özledim.

sabahları Uyandırma servisi,öğleden sonra. Burçç bizi eve götür ve gece de enerji slow express :)

en çok dinlediğim radyo Joy Fm'dir. özellikle sabahları Morning Joy ve geceleri Relax&Joy.
onun dışında Cenk ve Erdem Beyler favorim yıllar yılı:)
bu yıla kadar Best Fm'i de çok dinlerdim Serdar Gökalp,Ceyhun Yılmaz falan. ama nedense son yıllarda popülerlikleri arttıkça adamlar şımardı,programlar da bozuldu gibi geldi bana.Emre Tuncer vardı Best Fm'de önceki yıllarda.Gecelik diye bir programı vardı onu çok dinlerdim.
radyo çok iyidir ya, televizyondan daha çok severim hep:KK31:

alem fm deki matraxı 9 yıldır dinliyorum lise 1 den beri :) ama su aralar faworım best fm serdar yayında

X