Favori oje renginiz hangisi ?

flamenca bu mat sarısımı inglotun bendede var mat sarı ama ben sevmiştim gerci sen beyaz tenlisin ben esmer keske bende beyaz olsam

Ama senin ellerine her ton yakışıyor esmer değil buğday ellerin, açık renkte koyu, koyu renkte açık duruyor ki bu da ellerin her rengi ortaya çıkarıyor demektir ve bu büyük bir avantaj.
Bir de daha da koyu esmer ellerde bronz tonlarına bayılıyorum ben, yeri gelmişken yine söyleyeyim... Beyaz tene şu yakışır bu yakışmaz diyecek olduğumuzda beyaz teni övüyoruz sananlar çıkıyor da, başka bir sayfada yazmış birisi az önce, açıkladım neden öyle yazdığımızı tabii, amaç asla herhangi bir ten rengini diğerinden fazla güzel göstermek değil, hangi tene ne renk yakışır göstermek ve bilgilendirmek... Bunları anlattım.
Mat sarıyı ben de çok severek ve heyecanla aldım inan (ama baksana ellerim ölü eli gibi oldu o ojeyle), bir de indirim olayı vardı kendimi kaybettim, bilirsin o duyguyu. :)) Allahtan koyu renkler de almışım, gözüm diğer mat pastellerde kaldı bir de, bana yakışmayacağını bile bile... Mint yeşili görünce dayanamıyorum mesela, delisiyim o rengin, her markanın o yeşili varsa topluyorum, yakışmasa da ne yapayım yaa, acayip seviyorum mint yeşilini.

Son düzenleme:

Ojelerin gerçekten de harika...
Ve katılıyorum oje kesinlikle bir hobi...
Üstelik bir hastalık...
Dünya ojem var ısrarla almaya devam ediyorum...

Ojelerin gerçekten de harika...
Ve katılıyorum oje kesinlikle bir hobi...
Üstelik bir hastalık...
Dünya ojem var ısrarla almaya devam ediyorum...

Durdurulamıyoruz, bu ne zamana dek böyle gidecek bilmem. En sonunda birleşip "oje müzesi" açalım, bari oraya koyalım ojelerimizi. :)))))

nane yesili, seftali, soluk mavi, soluk lila, sari, gri, bej ve kirik beyazlar, turkuaz, koyu yesil, somon, her turlu holografik oje. =)

Siyah vazgeçilmezimdir bayılıyoruum..ve herkeste çok yakıştırıyor gerçekten..erkek arkadaşımda öyle=) oda siyah ya da koyu kırmızı sür aşkımm çok yakışıyor diyor yalnız son üç dört aydır çamur rengi ojede kullanmaya başladım ve gerçekten çok hoş bir renk..çook güzel duruyor yaa.. pastel 75 kullanıyorum ve oldukça memnunum..

ojeler bozulmaz arkadaslar, ayrisiyorsa calkalamaniz, katilasiyorsa icindeki ucucu maddeler kaybolmus demektir, icine biraz oje cozucu dokup o kaybolan maddeyi yerine koymak gerekir... benim evde kurtardigim 15-20 yillik ojelerim var siz dusunun. =) oje atmak gercek bir israftir, bundan sonra atmayin derim...

o kadar cok attım ki
neyse bundan sonra senın soyledıgını deneyecegım
tesekkur ederım
sevgiler ....

Şimdi sen 15-20 yıl dedin ya, ben bi 200 oje daha alırım, kızımın çeyizine koyarım. :))))

ben valizimi hzırladım ama oje cantamı hzırlayamadım hepsi yavrum benim hangiisni bıraksam hangisini götursem

avonun kurutucu spreyini kullanıyorum. 1. bitti tekrar aldım. Yolculukta da taşıması kolay. Bi ara mavala quick dry kullanmıştım onunla aynı performans olarak bence. Hatta taşıma olarak daha az yer kaplıyor.

koyu pembe-kırmızı ve narçiçeği rengi ojelerden başka renk kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…