flamenca bu mat sarısımı inglotun bendede var mat sarı ama ben sevmiştim gerci sen beyaz tenlisin ben esmer keske bende beyaz olsam
Ben 35 yaşındayım ve son 30 senedir ojelerle aşk yaşamaktayım. :)))) Bu daha ne kadar böyle sürer bilmiyorum ama eğer yaşarsam herhalde en az bir 15-20 sene daha sürer. :) Etrafımdaki insanları bunun bir hobi olduğuna yıllardır inandıramadım, ama neyse ki burada benim gibi düşünenler var. :) Bu arada 4,5 yaşındaki kızımda da oje tutkusu başladı, ona da bulaştırdım sonunda. :)
Ojelerin gerçekten de harika...
Ve katılıyorum oje kesinlikle bir hobi...
Üstelik bir hastalık...
Dünya ojem var ısrarla almaya devam ediyorum...
her renge bayılıyorum. Ama bozulup duruyorlar ve atmak zorunda kalıyorum.
ojeler bozulmaz arkadaslar, ayrisiyorsa calkalamaniz, katilasiyorsa icindeki ucucu maddeler kaybolmus demektir, icine biraz oje cozucu dokup o kaybolan maddeyi yerine koymak gerekir... benim evde kurtardigim 15-20 yillik ojelerim var siz dusunun. =) oje atmak gercek bir israftir, bundan sonra atmayin derim...
ojeler bozulmaz arkadaslar, ayrisiyorsa calkalamaniz, katilasiyorsa icindeki ucucu maddeler kaybolmus demektir, icine biraz oje cozucu dokup o kaybolan maddeyi yerine koymak gerekir... benim evde kurtardigim 15-20 yillik ojelerim var siz dusunun. =) oje atmak gercek bir israftir, bundan sonra atmayin derim...
ben valizimi hzırladım ama oje cantamı hzırlayamadım hepsi yavrum benim hangiisni bıraksam hangisini götursem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?