Favori Kitabınız hangisi? Bol kitaplı mutlu bir yaz olsun

spring155

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
68
30
Benim hem okurken hem de izlerken tüm duygulara sahip olduğum : Küçük Prens
Bugün de Bülbülü Öldürmek aldım okuyanlar yorumlarını da paylaşırsa sevinirim :)

Ateş böceği yolu - Kristin Hannah çok sevdiğim bir yazardır en favori kitap benim için . Kitap iki kızın arkadaşlığını anlatıyor ama ikisi de sanki ben misim gibi sanki annem ablam yada arkadaşımmış gibi hissettiriyor. Çocukluk yıllarından hayatlarını anlatmaya başlıyor . Eğer okuyacaksan bi kutu mendil al son bölümleri gerçekten çok etkileyici. Gözlerim kan çanagina dönmüştü . Bu da böyle bu anim

hemen not ettim teşekkür ederim :)

Eğer baska birsey daha önermemi istersen diye söylüyorum jfjfjf dan Brown - cehennem isimli kitap fena güzeldi. İlk 50 sayfada hiçbir şey anlamayacagini sonra kitap devam ederken elinde olmadan hee oyüzden mis demek gibi değişik tepkiler vereceğine garanti veririm . Kitap insanlığın güya iyiliği için yayilmaya çalışılan bir hastalığı anlatıyordu sanırım . En güzel yani bu salgının baslatilamak istenen yeri istanbul . Ne gUzel dimi

O kitabı okudum evet gayet güzeldi :)

Nar ağacı-Nazan bekiroğlu
Bikaç yıl önce okumama rağmen hala favorim üstüne okuyamadım
Kitap arayışındayım etkileyici sürükleyici roman tavsiyelerinizi alırım

Nar ağacı-Nazan bekiroğlu
Bikaç yıl önce okumama rağmen hala favorim üstüne okuyamadım
Kitap arayışındayım etkileyici sürükleyici roman tavsiyelerinizi alırım
mutlaka alıcam bu kadar beğendiğin bir kitapsa çok teşekkür ederim :) bülbülü öldürmek okuyorum şuan tam bitmedi ama az kaldı okumadıysan mutlaka dene derim :)

mutlaka alıcam bu kadar beğendiğin bir kitapsa çok teşekkür ederim :) bülbülü öldürmek okuyorum şuan tam bitmedi ama az kaldı okumadıysan mutlaka dene derim :)
Okumadım illa oku diyomusun
Yaa ben hayatımın her alanında olduğu gibi kitaptada çok seçiciyim öyle iyi vakit geçiriyim diye değilde beni ordan oraya çarpsın istiyorum
Nar ağacı tamda öyle işte ilk sayfalarda bu ne yaa derken sonrasında elinden bırakamıyosun
Birde kardeşimin hikayesi-Zülfü Livaneli aynı etkiyi bıraktı bende

ben de aynı öyle düşünüyorum kitabın içinde kaybolmak istiyorum küçük prensi de öyle bayıla bayıla okumuştum bir kitap almadan önce araştırmayı çok severim bülbülü öldürmek çok gördüm 2 sene okumayı erteledşm ama keşke ilk seferde okusaymışım kişiden kişiye değişir zevkler ama umarım sen de seversin bir deeeee Feraye idi sanırım adı yıllar olmuştur okuyalı ama tüm sayfalar sanki aklımda olasılıksız ve empati de çok büyük etki bırakmıştı bende olasılıksızın sonunda ağzım açık evde sırıta sırıta gezdim bir kaç gün sabah olsada hemen dediğin kitabı gidip alsam o.o

Olasılıksız bende beğendim Feraye yi merak ettim hemen bi araştırma yapıp listeme ekledim teşekkür ederim
Uçurtma avcısını okumusmuydun ?

empati ve olasiliksiz benimde soluksuz okudugum kitaolardandi okumayana kesinlikle tavsiye ediyorum.

LEYLA- Alexandra Cavelius hayatimda okudugum en etkileyici kitapti diyebilirim gercek bir hayat oykusu. Bir savas gercegi kesinlikle cok sey katicak hayatiniza

Olasılıksız bende beğendim Feraye yi merak ettim hemen bi araştırma yapıp listeme ekledim teşekkür ederim
Uçurtma avcısını okumusmuydun ?
elbette okudum Tanrının Unutulan Çocuklarını okudun mu? uçurtma avcısına benzer diye aklıma geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…