Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen not ettim teşekkür ederim :)Ateş böceği yolu - Kristin Hannah çok sevdiğim bir yazardır en favori kitap benim için . Kitap iki kızın arkadaşlığını anlatıyor ama ikisi de sanki ben misim gibi sanki annem ablam yada arkadaşımmış gibi hissettiriyor. Çocukluk yıllarından hayatlarını anlatmaya başlıyor . Eğer okuyacaksan bi kutu mendil al son bölümleri gerçekten çok etkileyici. Gözlerim kan çanagina dönmüştü . Bu da böyle bu anim
O kitabı okudum evet gayet güzeldi :)Eğer baska birsey daha önermemi istersen diye söylüyorum jfjfjf dan Brown - cehennem isimli kitap fena güzeldi. İlk 50 sayfada hiçbir şey anlamayacagini sonra kitap devam ederken elinde olmadan hee oyüzden mis demek gibi değişik tepkiler vereceğine garanti veririm . Kitap insanlığın güya iyiliği için yayilmaya çalışılan bir hastalığı anlatıyordu sanırım . En güzel yani bu salgının baslatilamak istenen yeri istanbul . Ne gUzel dimi
mutlaka alıcam bu kadar beğendiğin bir kitapsa çok teşekkür ederim :) bülbülü öldürmek okuyorum şuan tam bitmedi ama az kaldı okumadıysan mutlaka dene derim :)Nar ağacı-Nazan bekiroğlu
Bikaç yıl önce okumama rağmen hala favorim üstüne okuyamadım
Kitap arayışındayım etkileyici sürükleyici roman tavsiyelerinizi alırım
Okumadım illa oku diyomusunmutlaka alıcam bu kadar beğendiğin bir kitapsa çok teşekkür ederim :) bülbülü öldürmek okuyorum şuan tam bitmedi ama az kaldı okumadıysan mutlaka dene derim :)
ben de aynı öyle düşünüyorum kitabın içinde kaybolmak istiyorum küçük prensi de öyle bayıla bayıla okumuştum bir kitap almadan önce araştırmayı çok severim bülbülü öldürmek çok gördüm 2 sene okumayı erteledşm ama keşke ilk seferde okusaymışım kişiden kişiye değişir zevkler ama umarım sen de seversin bir deeeee Feraye idi sanırım adı yıllar olmuştur okuyalı ama tüm sayfalar sanki aklımda olasılıksız ve empati de çok büyük etki bırakmıştı bende olasılıksızın sonunda ağzım açık evde sırıta sırıta gezdim bir kaç gün sabah olsada hemen dediğin kitabı gidip alsam o.oOkumadım illa oku diyomusun
Yaa ben hayatımın her alanında olduğu gibi kitaptada çok seçiciyim öyle iyi vakit geçiriyim diye değilde beni ordan oraya çarpsın istiyorum
Nar ağacı tamda öyle işte ilk sayfalarda bu ne yaa derken sonrasında elinden bırakamıyosun
Birde kardeşimin hikayesi-Zülfü Livaneli aynı etkiyi bıraktı bende
Olasılıksız bende beğendim Feraye yi merak ettim hemen bi araştırma yapıp listeme ekledim teşekkür ederimben de aynı öyle düşünüyorum kitabın içinde kaybolmak istiyorum küçük prensi de öyle bayıla bayıla okumuştum bir kitap almadan önce araştırmayı çok severim bülbülü öldürmek çok gördüm 2 sene okumayı erteledşm ama keşke ilk seferde okusaymışım kişiden kişiye değişir zevkler ama umarım sen de seversin bir deeeee Feraye idi sanırım adı yıllar olmuştur okuyalı ama tüm sayfalar sanki aklımda olasılıksız ve empati de çok büyük etki bırakmıştı bende olasılıksızın sonunda ağzım açık evde sırıta sırıta gezdim bir kaç gün sabah olsada hemen dediğin kitabı gidip alsam o.o
empati ve olasiliksiz benimde soluksuz okudugum kitaolardandi okumayana kesinlikle tavsiye ediyorum.ben de aynı öyle düşünüyorum kitabın içinde kaybolmak istiyorum küçük prensi de öyle bayıla bayıla okumuştum bir kitap almadan önce araştırmayı çok severim bülbülü öldürmek çok gördüm 2 sene okumayı erteledşm ama keşke ilk seferde okusaymışım kişiden kişiye değişir zevkler ama umarım sen de seversin bir deeeee Feraye idi sanırım adı yıllar olmuştur okuyalı ama tüm sayfalar sanki aklımda olasılıksız ve empati de çok büyük etki bırakmıştı bende olasılıksızın sonunda ağzım açık evde sırıta sırıta gezdim bir kaç gün sabah olsada hemen dediğin kitabı gidip alsam o.o
elbette okudum Tanrının Unutulan Çocuklarını okudun mu? uçurtma avcısına benzer diye aklıma geldi :)Olasılıksız bende beğendim Feraye yi merak ettim hemen bi araştırma yapıp listeme ekledim teşekkür ederim
Uçurtma avcısını okumusmuydun ?
Ay yok okumadım benzerse listemde yerini aldı :)elbette okudum Tanrının Unutulan Çocuklarını okudun mu? uçurtma avcısına benzer diye aklıma geldi :)