Fatmagül'ün Suçunu Ne dizisi sohbet alanı:) toplanın arkadaşlar :))

yani meraklıları gelir tabii
ben seyrediyorum ferihayı ama o kadar sevmiyorum..
sen bilirsin,bence aç gitsiinnn

slm kızlar dün gece tam size mesaj yazarken net gitti ve bu saate kadar gelmedi neyse bi slm veriim dedim .........

topiğiniz hayırlı olsun kızlaarr,fatmagülle kerim arabadayken kerim kızkanıldığını düşündüğünde gülerken ne kadar tatlıydı,gülmek çok yakışıyor kerime

Ay bende diziyi başlarda sevmemiştim şimdi kerimin aşkı beni çekiyor :)

slm kızlar dün gece tam size mesaj yazarken net gitti ve bu saate kadar gelmedi neyse bi slm veriim dedim .........

olsun geldi ya sonunda
selamm canımm

topiğiniz hayırlı olsun kızlaarr,fatmagülle kerim arabadayken kerim kızkanıldığını düşündüğünde gülerken ne kadar tatlıydı,gülmek çok yakışıyor kerime

teşekkürler mehlikacımm
hep bekleriz hepimizin topiği burasııı

Ay bende diziyi başlarda sevmemiştim şimdi kerimin aşkı beni çekiyor :)

selamm
başlarda çok durağandı,
sora aşk başlayınca güsel oldu evettt

Ferihanın geyik topiği açıldı akşama bekleriz

Son düzenleme:
canımm,link vermek yasak topiklerde,ceza alırsın bak kıss:18:

sen geyikte ferihanın topiğini açtım de yeter..
zaten dedik bile

Son düzenleme:
iyilik fıstıkım nolsun,turlamaca işte

sen nasılsın?

nerelerde turluosun megg ? :26:
ya ben bu k.k da takılıp kalıyorum hep! mesela geyiğe daldım şuan hep burda gezinirim,ekim annelerine daldım orda gezinirim,dizilere daldım orda kalırım,bi ara dert bölümünde kalmıştım kafayı yicekdim bayılıyorum her bi yana yetişebilenlereeeeeee

bende diziler,geyik,dert ve asker şafak topiklerindeyim..
ama ennn çok oyunlardayım bu sitede :92::92::92:

Cumaları da hanımın çiftliği var..Ama sanırsam sitede izleyen yok..Bulamadım hanımın çiftliğini izleyenleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…