• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatmagül'ün Suçu Ne?

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Kanal D'nin Yeni Sezon Dizisi.

Başrollerinde Beren Saat Oynuyor.

FatmagüL'ün Suçu GüzeL oLmaktır..
FatmagüLün Suçu O Saatte Dışarıda oLmaktır..
FatmagüLün Suçu yoksuL oLmaktır..
FatmagüLün Suçu Cesur oLmaktır..
FatmagüLün Suçu bu üLkede KADIN oLmaktır

Kanal D'nin reyting uğruna yaptığı dizilerden biri daha.İlk bölümünde 3 dk tecavüz sahnesi koyarsan reytingleri patlatman şaşırtıcı olmaz

ülkemizde bir çok fatmagül gibi hanımlar var.kadınların çaresizliğini anlatan ve hem kötü duruma düşen kadınlar hemde hor görülen kadınlar.

Sırf Beren Saat sayesinde izlendiğini düşündüğüm dizi.İlk bölümünü meraktan izlediğim devamını getirmediğimdir ayrıca.​

Kızımın ilk zamanlar her fragmanı geçtiğinde " anne yaa fatmagülün suçu ne ki?" diye sorduğu ve benim cevap vereceğim diye saçmaladığım dizi adı..

Son düzenleme:
İlk başlarda Sumru Yavrucuk bu dizide nasıl oynar demiştim... Sonradan bir röportajını okudum ve gerçekten de yanlış tanıdığımı gördüm. Yakışmış diyorum...

fatma gülün tecavüzcülerinden açıklamaaaaa::::
içtik içtik çatladık hap attık patladık fatmagülün suçu yok
biz onu bihter sandıkkkk:1::1:

fatmagül'ün suçu ne?

ne mi? bence bu rolü oynayanın bu tarz konuların dizi sektöründe prim yapacağını çok iyi bilmesi ve bu karakteri 2 yıl sürdürüp servetine servet katacağına hiç kuşkusuz inanmasıdır... ha zaten bütün dizileri de ondan ilk sıradadır(!)

Son düzenleme:
Back