- 4 Haziran 2008
- 1.530
- 64
:roflol:
:roflol: ilk resim ne öyle yaw
igrenc cikmis.böggggggg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol:
:roflol: ilk resim ne öyle yaw
hemen :roflol::roflol::roflol:
3. Bölüm
Perşembe 20:00 Hayatının üzerine dört kişinin kara gölgesi düşen Fatmagül, Mustafa’nın gelişiyle umutlanır. Ebe Nine hiç tanımadan yardım ettiği yaralı genç kıza kötülük yapanlardan birinin, Kerim olduğunu öğrenmiştir. Hayal kırıklığı, öfkesiyle birleşen Ebe Nine, Kerim’i jandarmalara teslim etmeye kararlıdır. Mustafa, Fatmagül’e tecavüz eden kişiye kendi elleriyle cezasını vermek için harekete geçer. Tecavüzcülerin yakalandığı söylentisiyle ortalık karışır. Olayların kontrolünden çıkmasını istemeyen avukat Münir, soluğu Kerim’in yanında alır. Yaşaran Ailesi, olayı adlarını karıştırmadan kapatmanın yollarını ararken, elindeki delili kullanan Mukaddes, kendi geleceğini kurtarmak adına Fatmagül’ün geleceğini yok edecek anlaşmayı yapar. Gerçekleri örtbas etmek için harekete geçilir. Mukaddes ve Münir, Fatmagül’ün kaderini değiştirecek oyuna başlarlar.
Fatmagül, hayatı üstüne oynanan kirli oyundan habersiz Mustafa’ya sığınmak ister. Bir zamanlar hayallerinin yuvası olan evde, onu büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir.
Yengeme bak beeeeeeeeee
yavrum benim
Uzun fragmanı izledim. Ebe Nine ve de Fatmagül dışında hepsini yolabilirim. Çok sinirlendim yine
Mustafa'nın babası " başkasıyla olan kızdan nasıl çocuk yapcaksın " diyor. Akıllı bir adama benziyordu halbuki,yazık o da pislikmiş !!!
Mustafa'nın annesi " kendi başını yaktın oğlumun da başını yakma " diyor. Onun zaten ne mal olduğu belliydi.
Fatmagül'ün abisi "Fatmagül istemezse olmaz " diyor ama bakalım ne çıkcak o replikten.
Yenge kendi çıkarları uğruna Fatmagül'ü iyileşmeden hastaneden çıkarıyor.
Fatmagül konuşur da Kerim yapmadı derse Ebe Nine Kerim'i affeder yoksa affetmez. Kerim'in beraber çalıştığı adamla falan konuşuyor hatta.
Yaşaranlar şov devam ediyor. Baba Yaşaran bi yandan Selim'e kızıyor bi yandan da avukatlar Fatmagül2ü zorluyor sanırım.
Yine olan Fatmagül'e oluyor yani
şu resme bakın kızlar ..
yorum yok gerçek değil resimde oynama var sonradan eklenmiş ama çok iğrenç....