- 15 Eylül 2007
- 7.816
- 2
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vural rolündeki çocukta unutulmazdaki tolga ne kadar güzel çocukmuş yahu ? zanginlik güzelliğini çıkardı meydana
evet evet benimde gözümden kaçmadı değil :jeyyar:
esmer güzeli çocuk vallahi
hakkını yememek lazım
kembriçli oldu yırttı paçayı gavur oğlan
engün hariç hepsi kaymak gibi çocuklar
bacım bakma sen oda esmer yakuşuklusu bir genççikaklinialirimsmile rolününde hakkını vermiş yani bence çok yakışmış en yakışıklısı şu behlüle benzeyen :kedi:
bacım bakma sen oda esmer yakuşuklusu bir genççikaklinialirimsmile rolününde hakkını vermiş yani bence çok yakışmış en yakışıklısı şu behlüle benzeyen :kedi:
şu tecavüz haberlerini burda yazmayın kızlar çok kötü oldum ,göz yaşlarımı tutamadım 13 aylık bir kızım var Allaha büyük konuşmayayım ona böyle bir şey yapılsa müebbet yatacağımı bilsem hepsini kıtır kıtır keserim...
ben daha çok kemriçe gideni beğniyorum.o bakışlar felan opuyorumnanaktan behlüle benzeyende hoş aklinialirimsmeile
şöyle fıstıklarıı koysunlar tvye gözümüz gönlüümüz açılsn ya :hulya:
bide şu tecavüze uğrayanla evlenmem lafına bende bişey diyeceğim
bir sürü genç kız erkek arkadaşlarıyla beraber oluyor birlikte yaşıyor,ondan sonra yok olmadı deyip ayrılıyorlar başka biriyle birlikte oluyorlar ve artık erkekler önceki ilişkilerini sorgulamıyor evleniyorlar..onlar isteyerk birlikte oluyor ama koca bulabiliyorda istemeden olan neden ortada kalıyor
söylediklerim yanlış anlaşılmasın lütfen..
erkekler evleniyor dedim diye
erkek yapar kız yapamaz mantığından nefret ediyorum
eğer bir erkek bakire el değmemiş bir kız istiyorsa kusura bakmasın ama kendide aynı şartlarda olmalı..oda eldeğmemiş olmalı..yoksa bakire kız istemeye hakkı yok
sen aç bacım yolla linki :içelim:Kızlar en iyisi erkek numunelerinden oluşan bir topik açalım herkes gönlünden geçeni koysun bakar bakar nefes alırız kaydirigubbakcemile3
he bacım ya dizide gerçi iğrenç karakterlerdeler ama gerçek hayatta maşallahları var bütünlokumcuklar bu dizide yahu,toplama kampı gibi olmuş dizi sapık,salak,tecavüzcüsü,yakışıklısı hepsi bir aradasempatiksalakcinni
bide şu tecavüze uğrayanla evlenmem lafına bende bişey diyeceğim
bir sürü genç kız erkek arkadaşlarıyla beraber oluyor birlikte yaşıyor,ondan sonra yok olmadı deyip ayrılıyorlar başka biriyle birlikte oluyorlar ve artık erkekler önceki ilişkilerini sorgulamıyor evleniyorlar..onlar isteyerk birlikte oluyor ama koca bulabiliyorda istemeden olan neden ortada kalıyor
söylediklerim yanlış anlaşılmasın lütfen..
erkekler evleniyor dedim diye
erkek yapar kız yapamaz mantığından nefret ediyorum
eğer bir erkek bakire el değmemiş bir kız istiyorsa kusura bakmasın ama kendide aynı şartlarda olmalı..oda eldeğmemiş olmalı..yoksa bakire kız istemeye hakkı yok