- 21 Eylül 2009
- 3.671
- 2
Galiba öyle oluyor,yada engel olmadığı için öyle dio bilmiyorumkismile
evet oda olabilir ama bana kerim etmedi gibi geliyo buarada nişanlısının haykırışı neydi öyle çok çok kötü oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba öyle oluyor,yada engel olmadığı için öyle dio bilmiyorumkismile
:1shok:töbe bismillah bi yasima daha girdim:1shok: güler misin aglar misinohaoldumsmile iyice azitti bu türk milleti yaaa :umursamaz:bihter taytindan sonra bunuda gorduk
aynen yaa, zaten muallakta biraktilar bide böyle deyince bende düsündüm acaba tecavüz ettimi diyekızlar kerim erdoğana herşeyi sen başlattın erdoğanda ben başlattımda sen gerimi durdun diyor fragmanda ozaman kerimde tecavüz etmiş oluyor değilmi?
evet belkide engel olmadigi icin demistirGaliba öyle oluyor,yada engel olmadığı için öyle dio bilmiyorumkismile
evet öyleydi, eski zamanlarda normal ama sabah camasir yikamasi sacma olurduhulya avsarın fılmınde fatmagul gunduz vaktı dere yada denız hatırlayamıyorum su kenarında camasır yıkarken tecavuze ugruyordu.ayrıca fılmde fatmagulun bır nısanlısı yoktu hatırladıgım kadarıyla
evet oda olabilir ama bana kerim etmedi gibi geliyo buarada nişanlısının haykırışı neydi öyle çok çok kötü oldum
Gözlerim doldu işte burda. O nişanlı bozuntusu kızı bağrına bassaydı nolurdu. Nişanlının annesi bile diyo ki fragmanda " nasıl nişanlın KİRLENDİ derim oğluma " Baştan aşağı hastalıklı insanlardan çevrili karakterler.
Ama Ebe Nineyi çok sevdim, çok..
içki içtikleri sırada nişanlanan çocuk yüzüğünü düşürdü mü attı mı ne?
o yüzük yengesinin eline geçmiştir kesin, şikayetçi olacağım yada bana para verin felan diyecektir...
o kadın varya kızın bu halinden bile faydalanır alsanaalsanasmile
:1shok:töbe bismillah bi yasima daha girdim:1shok: güler misin aglar misinohaoldumsmile iyice azitti bu türk milleti yaaa :umursamaz:
bihterin tayti, yüzügü, bluzu, etegi vs hatta ferhundenin kel mitati boynuzladigi bluzda tamam ama buda nedir yaaa :umursamaz:
yazik günahhh, para kazanma derdiyle ülkede onca tecavüze ugrayan kizlarla dalga gecercesine yazilmis bi yazi :umursamaz:
acaba bu yazi gercek mi, gercekse ne aci:1no2:
nişanlısı alsın bağrına bassın diyorsunuz o zaman o pisliklerin yaptıkları yanınamı kalsın...zengin çocuklarıya parayla her pisliği kapatırlar cezada almazlaralsanaalsanasmile nede olsa fatmagül kimsesiz arkasında koruyan kollayan zengin babasımı var:1ninca:
diğer fragmanda abisi arıyor ya kardeşini...
soruyo o rezilei kahvedekilere
'Abisi kardeşim kayboldu fatmagül gördünüz mü?'
diye ayyy ayaklarımın bağı çözüldü...
ezildim, mahvoldum çok acıklıydı...
l
evet masalım,
bencede ve elbette ki olması gereken,çok sevdiği nişanlısının fatmagülü, her ne olmuşsa olmuş,bağrına basması gerekirdi..:umursamaz:
nişanlısı alsın bağrına bassın diyorsunuz o zaman o pisliklerin yaptıkları yanınamı kalsın...zengin çocuklarıya parayla her pisliği kapatırlar cezada almazlaralsanaalsanasmile nede olsa fatmagül kimsesiz arkasında koruyan kollayan zengin babasımı var:1ninca:
Tatlım şimdi Fatmagül'e sen her halinle benim evlenceğim insansın demiş olsa o nişanlı bozuntusu,kızcağız daha da yıkılmaz. Hem tecavüze uğruyor,hem nişanlısı nişanı atıyor,hem de istemediği biriyle evleniyor. Üç yıkımdansa tek yıkım daha az can yakar değil mi
peki kimle evleniyor
Tatlım şimdi Fatmagül'e sen her halinle benim evlenceğim insansın demiş olsa o nişanlı bozuntusu,kızcağız daha da yıkılmaz. Hem tecavüze uğruyor,hem nişanlısı nişanı atıyor,hem de istemediği biriyle evleniyor. Üç yıkımdansa tek yıkım daha az can yakar değil mi?
Ne kadar yanlış açıdan bakıyorsunuz söylediklerimize. Biz yanına kalsın mı diyoruz. Tabi ki cezasız kalmamalı. Ama nişanlı arka çıksaydı zaten cezalarını bulcaklardı. Kızcağıza kim destek çıkıyor ki. O fitne fesat yengesi mi,saf abisi mi? Kim korucak kızcağızı. Yengesi para karşılığı satcak. Kasabada nasıl dolaşcak ki kız öteki türlü. Kolay mı? Tecavüz bu tecavüz !!
Desteği yoksa arkasında,gelen giden tekme üstüne tekme vurursa tabi ki parayla kapatırlar olayı.
Sanki Fatmagül Kerim'le evlenince zengin olanlar kurtulmucak olaydan.
İşte bakış açısı !!!
Topikte tartışmalar başlamış..
Tabi nişanlısı sahip çıkmalıydı fatmagülevereliniortak
Bu erkekleride anlamak mümkün değil nolurki al fatmagülü git kaç bi yerlere evlen onunla hayatını kurtar..Sevmiyomuydun bu kızı sen nişanlısına da en az tecavüzcüler kadar kızgınımlmaz:
vereliniortakbudur.
İçimde almıyo megim şu diziyi ama bereni seyretmedende duramıyorum..
Sen nasılsın fıstığım
ya arkadaşlar yazıyı ben yazmadımkaydirigubbakcemile3
ama haklı tarafları olduğunu düşündüm sadece, doğru her dizide var böyle şeyler ama tecavüz farklı bi olay, kadında onu dillendirmiş zaten "milliyet cadde" den aldım yazıyı:hulya: