- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elleri ve ayakları manikürlü bir koylu güzeli izledim :)) dızının tamamını ızlemedım son yarım saatıne baktım
Beren Sesini kullanamamış olmamış ya .. bı tiz cıkıyor ses bir kalın .. genç taze kız ımajı vrcem derken komık olmus bazı yerlerınde ..
Beren ve o yengesımı ne , sumru yavrucuk ve şu demırcıde calısan cocuk hariç oyunculuklar sıfır ..
sanırım ilk bölüm oldugundan kaynaklanıyor zamanla oturur ..
İzlenilcek mi evet izlenmezmi ? tecavuz var , magdur bır kız var , dayak var , fakır - zengın ayrımı var ..
tabıkı ızlenıcek .. Ama ıyı mı hayır deıl .. sağlam bır yapım deıl şişirilmiş bir yapım olmuş ..
beren saat varsa nasılsa izlenır denilip birçok detayla uğrasılmamış bile ..
tecavüz sahnesine gelince beni tek etkileyen an : Fatmagulun '' istensizce çenesinin titrediği an '' oldu
korkunun,çaresizliğin,utanmanın,onurunun yerle bır edılmesının yansıtıldığı kucuk bır an dı ..
Beren Sesini kullanamamış olmamış ya .. bı tiz cıkıyor ses bir kalın .. genç taze kız ımajı vrcem derken komık olmus bazı yerlerınde ..
Beren ve o yengesımı ne , sumru yavrucuk ve şu demırcıde calısan cocuk hariç oyunculuklar sıfır ..
sanırım ilk bölüm oldugundan kaynaklanıyor zamanla oturur ..
İzlenilcek mi evet izlenmezmi ? tecavuz var , magdur bır kız var , dayak var , fakır - zengın ayrımı var ..
tabıkı ızlenıcek .. Ama ıyı mı hayır deıl .. sağlam bır yapım deıl şişirilmiş bir yapım olmuş ..
beren saat varsa nasılsa izlenır denilip birçok detayla uğrasılmamış bile ..
tecavüz sahnesine gelince beni tek etkileyen an : Fatmagulun '' istensizce çenesinin titrediği an '' oldu
korkunun,çaresizliğin,utanmanın,onurunun yerle bır edılmesının yansıtıldığı kucuk bır an dı ..
bi ben etkilenmedim galiba tecavuz sahnesinden ya..
bir çok yerine katılıyorum bu yorumun..özellikle kırmızı kısıma....
sadece demircide çalışan keriminde oyunculuğunu(engin akyürek) vasat bulduğumu söylemek istiyorum...
birde berenin sesini kullanamamasıyla ilgili bir önceki sayfada yazdığım şeyden kaynaklandığını düşünüyorum....
galiba...
dizinin en ve tek başarılı noktası oydu bence...öyle ki sonuna kadar izleyemedim bile...o kadar etkileyiciydi yani...
hülya avşarın filminde ya da başka tecavüz sahnelerinde bu kadar gerçekçi değildi hiç...
Fatmagülün suçu gece o saatte dışarı çıkmaksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3