- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
diziyi açtım eskiye dönmüşler,burası aklıma geldi kızlar ne olup bittiğini biliyodur dedim ama kimsecikler yok..eğer bu şekilde giderse dizi bu gece bitmez![]()
Canım bilcek bişey yok ki şuanlık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diziyi açtım eskiye dönmüşler,burası aklıma geldi kızlar ne olup bittiğini biliyodur dedim ama kimsecikler yok..eğer bu şekilde giderse dizi bu gece bitmez![]()
Siz bu mustafanın iş muhabbetini izlemiş miydiniz? ben ilk defa görüyorumda. Başlarda pek sıkı izlemiyordum. Oynamışmıydı buralar.. yoksa mustafanın bilmediğimiz bi durumlarımı vardı? şimdi gösteriyolar. :26:
yok bu sahneler yenı canım
iyi de ben bu sahneleri hiç hatırlamıyorum... hatırlayan var mı?
O kerimle merdivende karşılaşmaları falan oynamıştı ama mustafanın bu iş muhabbeti ilk defa oynuyor sanırım. Altından bişey çıkıcak demek ki. Mustafanın fatmagülden sakladığı bilmediğimiz yönleri yada olayları mı vardı ne?![]()
O kerimle merdivende karşılaşmaları falan oynamıştı ama mustafanın bu iş muhabbeti ilk defa oynuyor sanırım. Altından bişey çıkıcak demek ki. Mustafanın fatmagülden sakladığı bilmediğimiz yönleri yada olayları mı vardı ne?![]()
Bence de... hatta biriyle buluşmaya gidiyo gibi.. naneli şekerler falan...
valla öyle olsa bile bu kadar uzatmamaları gerekiyordu saat 10 yani....
Evet bencede. Geçmişten ufak bi parça gösterip mustafanın görmediğimiz olayları gösterselerdi keşkeBu bölüm daha uzun olabilir mi acaba? yayın saatine bakan var mı? :26:
valla öyle olsa bile bu kadar uzatmamaları gerekiyordu saat 10 yani....