- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
geç bile öldü
hayaleti bile huzursuzluk veriyor adamın
Fatmagül'ün salaklığı
Oturup zırlıyor bide onun için hemide kocasının yanında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geç bile öldü
hayaleti bile huzursuzluk veriyor adamın
Geçen bende yengeme dedim bunlarda evlense sami iyi çocuk diye. O da bana acerin p... di o dedi. Ben o kısımlarını izlememiştim noldu ki kimdi sami? hacer kötü yoldaymış onu duymuştum.
Fatmagül'ün salaklığı
Oturup zırlıyor bide onun için hemide kocasının yanında
Hakket ya ne iş anlamadım valla:26:İyi de şimdi Fatmagül tecavüz olayını yaşadığı için fiziken bakire değil aslında de mi ? Eeee çarşaf olayı ne ki ? Kafam karıştı...:44:
Yavrum sen çok gerilerde kalmışsın sana anlatması baya zaman alır
İyi de şimdi Fatmagül tecavüz olayını yaşadığı için fiziken bakire değil aslında de mi ? Eeee çarşaf olayı ne ki ? Kafam karıştı...:44:
gül gibi kerimgili kaçırıcak elinden buzdolabı kadınnn
Belkide diziyi daha efsunlu hale getirmek için izleyicinin merakını çekmek için yapılan ucuz numaralardırHakket ya ne iş anlamadım valla:26:
Hani ilişki olduysa çarşaf batmıştır.Kan değilde başka birşey damlamış olabilir
İyi de şimdi Fatmagül tecavüz olayını yaşadığı için fiziken bakire değil aslında de mi ? Eeee çarşaf olayı ne ki ? Kafam karıştı...:44:
bencede o yüzden değiştirdiler çarşafı aslında bencede çok doğru bişi yaptılar her ilişkiden sonra çaarşaf değişmeli diye düşünüyorum gerçi eevli değilim bilemem ama neyse
Ya carsaf olayi iste fatnagulun yarasini anlatiyor yani kan olmamasini filan hersey ona tecavuzu hatirlatiyor...
bencede o yüzden değiştirdiler çarşafı aslında bencede çok doğru bişi yaptılar her ilişkiden sonra çaarşaf değişmeli diye düşünüyorum gerçi eevli değilim bilemem ama neyse
Aslında batmazsa değiştirilmeyedebilir.Ama mutlaka batıyor
Kerim annesinin mektubunu okuduğunda fatmagüle karşı nasılda değişmişti ama.. o zaman işler tersine dönmüştü sanki