- 30 Kasım 2009
- 8.280
- 5
Kerimin tecavuz etmedigine eminmisiniz??? Ben sey fln bekledim tecavuzculerden 'olm kiz bakireymis ' fln ama duymadim ilginc
ayneen bende bunu bekledim ama demediler cidden ilginc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kerimin tecavuz etmedigine eminmisiniz??? Ben sey fln bekledim tecavuzculerden 'olm kiz bakireymis ' fln ama duymadim ilginc
kaydirigubbakcemile3 kız bunda çok etkilendim daha bir tecavüz sahnesi gibi olsa napardım acaba :1no2::1no2:
kanka kudurdun iyice:roflol: ay töbe töbeee :mymeka: sus bakim aaa:roflol:
cok sinirliyim cok:mymeka:
midemede bir bulanti girdi gitmiyo:bbo:
evet ya pislik tamam suçsuz ama ilk o gördü kızı yakaladı hayvaaaan
ay ben bakamadim kafami cevirdim annem vardi yanimda
bakamadigim halde bile etkilendim ya cok kötü bisey allah kimseye yasatmasin :1no2:
al bendende o kadar çok fena oldum yaa sesini kapadım zaten tv'nin:bbo:yinede fena oldum gerçek gibiydi
al bendende o kadar çok fena oldum yaa sesini kapadım zaten tv'nin:bbo:yinede fena oldum gerçek gibiydi
İçim cız etti benim de iğrendim o heriflerden
ama ben tecavüz sahnesini daha bir tecavüz gibi
izlemek isterdim.O tecavüz olmamış.sempatiksalakcinni
hapin etkisiyleydi cnm o, yoksa kesin kurtarirdi bence cünkü fatmagül koyunlarin pesinden giderken suya düsünce arkadaslari gülüp laf attilar oda sinirlendi arabayi hizlica sürdü
bide kerim fatmagülle merdivende yüz yüze gelince ondan hoslandi sanki
onlar naptığını biliyomu kızın kız olduğunu görsünler ....waahh bihterim aşkı memnuda yinede gün görmüştün burda daha başlarken öldün :sinifsinif:
Mesela kanak değiştirebilirdin :jeyyar::jeyyar:
sırnaşık şeysırnaşık şey Üzerine içki döküp ıslattılar itler:mymeka:
orda en azindan kendi secti olumu burda olduruldu resmen..
Mesela kanak değiştirebilirdin :jeyyar::jeyyar:
değiştirmezdim :jeyyar:
yav memnuda ne güzeldi ikiside ortak istiyolardı böyle tek taraflı güzel olmiyi yaaa sırnaşık şey
ya agzini sevgilisinin boynundan aldigi seyle kapadilar ya en cok o etkiledi benisenağlama
ŞenizBence Fatmagül'ün arkasından yenge de gelmeliydi,
Fatmagül kaçarken o da oğlanlara tecavüz ederdi :roflol: