- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
fatmagül yerine yengeye tecavüz edilmeliydi o zaman bi sorun kalmazdıkaydirigubbakcemile5
Napsınlar onu fatmagül dururken:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatmagül yerine yengeye tecavüz edilmeliydi o zaman bi sorun kalmazdıkaydirigubbakcemile5
bence bu nişanlısıda gelir becerir kızı isteyip duruyodu zaten sempatiksalakcinni
he o yenge ne azgin kariydi, herifin uzerine zipladi fln dedim yuh noluyos
Bence güzel bir dizi ve konusu Hülya Avşar'ın oynadığı filmden daha değişik olucak gibi gözüküyor bir de dizi çok kısa sürmedi mi bana çok kısa geldi..
Bence güzel bir dizi ve konusu Hülya Avşar'ın oynadığı filmden daha değişik olucak gibi gözüküyor bir de dizi çok kısa sürmedi mi bana çok kısa geldi..
merak ettim de acaba diziyi tecavüzcü coşkun izledi mi kaydirigubbakcemile3
nişanlısını hiç beğenmedim tam tecavüzcü tip ondaydı aslında keşke nişanlısı unutulmazdaki tolga olsaymış ama o tecavüzcüydü kaydirigubbakcemile3
eskiden filmlerde kizlarin colasina hap atarlardi, artikin tecavüzcüler kendi iciyo haplari
nuri alco mu yanlis yapiyodu nefisfisfis
benimde gözüm hic tutmadi nisanlisini ne o her gördügü yerde kistiriyo fatmayi, cok saf bi kiz bu fatma nesini sevmis onun tam bi yontulmamis ayi. fatmaya basimi belaya sokucan diyo, hadi bakalim ne yapicak simdi fatma icin görücez
izleseydi olmamis derdi:umursamaz: ben böylemi ögrettim size:roflol:
izleseydi olmamis derdi:umursamaz: ben böylemi ögrettim size:roflol:
kacar mi hic:roflol::roflol:merak ettim de acaba diziyi tecavüzcü coşkun izledi mi kaydirigubbakcemile3
banada kisa gibi geldi yaaa:uhm: belkide reklamlari az verdiklerinden öyle gelmistir bizeBence güzel bir dizi ve konusu Hülya Avşar'ın oynadığı filmden daha değişik olucak gibi gözüküyor bir de dizi çok kısa sürmedi mi bana çok kısa geldi..
:roflol::roflol:eskiden filmlerde kizlarin colasina hap atarlardi, artikin tecavüzcüler kendi iciyo haplari
nuri alco mu yanlis yapiyodu nefisfisfis
benimde gözüm hic tutmadi nisanlisini ne o her gördügü yerde kistiriyo fatmayi, cok saf bi kiz bu fatma nesini sevmis onun tam bi yontulmamis ayi. fatmaya basimi belaya sokucan diyo, hadi bakalim ne yapicak simdi fatma icin görücez
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyizleseydi olmamis derdi:umursamaz: ben böylemi ögrettim size:roflol:
aynen yaaaaanapacak Allahın hanzosu hem kıskanıyo hem gece uğurlamaya gelmesini bekliyo öküz kötükedihüso
kacar mi hic:roflol::roflol:
gurur duymuştur ya da nerde benim tecavüzüm nerde bunlarınki diye alay ediyodur :roflol: