Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
behlül en azından böyle bişey yapmazdı beee
avrupaya uyum yasasıymışmışmışaynen!!!!!
ya ben çok kötü oldum yaa ,çarpıntı tuttu ağlamaya başladım çevirdim kanalı,izleyemedim o sahneyiii,offfff korkunçççççç
Allah belalarını versin tecavüzcülerin!!!!
eskiden beri söylüyorum bu ülkede idam olmalıııı,ve tecavüzcüler idam edilmeliiii!!!!!!kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
dizi hakkındaki fikrime gelince,berenin ve sumru yavrucuğun oyunculuğu olmasa dizi boşşş
hiç beğenmedim çekimleri,konuşmaları,oyuncuların tiplerini,seslerini.....
çekimde bi gariplik vardı...dublajlardan mı kaynaklı bilmiyorum...görüntü kalitesinide sevmedim...
en vurucu sahne tabiki malum sahneydi....beren olağanüstüydü.....öyle bir sahneyi oynamak her yiğidin harcı değildir.....tam anlamıyla yaşattı o duyguyu....
ama bütünüyle bakınca diziyi tutmadım...başlamadan önce düşündüğüm gibi oldu...
yok etmedi mal mal baktı keşke kurtarsaydı kızı yaa tabi senaryo böyle coştum gene yaa
ooo butun kk neredeyse burdaymıs
bu dızının cok tutucagı bellı zaten
fatmagulun yengesıne sınır oldum buarada ne gıcık sempatiksalakcinni
tecavüze uğradıya bak demedi deme kesin kızı suçlicak uyuzz
tecavüze uğradıya bak demedi deme kesin kızı suçlicak uyuzz
yok o eetmedi ama kabak onun basina patlicak onla evlendircekler fatmaguluay inanamiyorum yaaaaaaaaaaaaaa
nasil bagirdi icim parcalandiii
acaba kerimde tecavüz etti mi?
tabi cnm o belli ztn ortada bsy yokken batiriyo kizi smdi eline koz gecmis birakirmi
çok kötüydü yaa çooook igrendim bi an için erkeklerden
o sahne tek kelime ile vahsetti..diyecek birsey bulamiyorum.izlerken dondum kaldim...
tüm bela küfür ne varsa saydim.
allahim, sen bizleri ve cocuklarimizi bunun gibi yaratiklardan koru kolla(amin)yeryüzünde süründür ölmeden ölü gibi yasat ölmek kurtulustur bunlara...
bu vahseti yasatan yaratiklarin alinlara kirmizi mühür vurucaksin uckurlarini kesiceksin.salicaksin disariya her gören seytan görmüs gibi tas aticak bayilana kadar da dövücek.ayagindada pranga olcak.kacamasin bir yere diye..
bu yaratiklar 5-6 yil hapsi yatip sonra cikip gene ayni vasetleri masum insanlara yasatiyorlar.
of of...
tam kıl yaa bide göğsünü açıoya pislik kocasıda diyoya kapat kapat ayıpp :roflol: