Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dizinin tuttuğunu buradan anlayabiliriz sanırım :))
Konuyu Toplam 53 Kullanıcı okuyor. (43 Kayıtlı kullanıcı ve 10 Misafir)
elisaa, ***eylül***, arteria, azra_sila, BEBEKKAFA, beyaz toprak, biopelin, bittersweets, cambazz, Cazu, CiLeKLi..., doLunay_fg, Ebruli84, ezgi42, hamis, hasret..., hiray, ilksubahar, inci.tanesi, inci_tanesi, isolde, kaderim, Kardelen, Lakito, madre, merve90, Moonlight, nhltrk, rockerx, serap_resat, simsek675, sonbahar14+, truf, yukiik, ZAMBAK 3, Zepp, zukseddin
kafamçokkarıştı
vayy bihter yöreoğlu vayyy..
ne hallere düştün bacımmmm
kızlar bakın demedi demeyin fatmagülü nişanlısı yüzüstü bırakır fatmagüle o uzun saçlı aşık oldu ya sahiplenir evlenir belkim
nişanlanan oğlan behlüle benzemiyor mu
canım tam ben dicektim sen dedin hatta annemle bizde çok benzettik delikafadulden
[/COLOR]
gercekten de evli ya da bekar olmak fark etmiyor bayan olarak dikkat etmemiz gerekiyor
bir erkek arkadaş gecen sene sırf tecavüz edilmek gibi bir risk oldugu için bayan olmak istemezdim demişti
haklı da yani
Rabbim bizleri çocuklarımızı korusun
dizinin tuttuğunu buradan anlayabiliriz sanırım :))
Konuyu Toplam 53 Kullanıcı okuyor. (43 Kayıtlı kullanıcı ve 10 Misafir)
kafamçokkarıştı
canım tam ben dicektim sen dedin hatta annemle bizde çok benzettik delikafadulden
Bu Fatmagül hiç laf dinlemiyo:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 insan kendini kaybediyor dimi ya
kızlar bakın demedi demeyin fatmagülü nişanlısı yüzüstü bırakır fatmagüle o uzun saçlı aşık oldu ya sahiplenir evlenir belkim
nişanlanan oğlan behlüle benzemiyor mu
bu daha ilk bölüm ve malum sahnenin olduğu bölüm...en izlenecek,reytinglerin tavan yapacağı sahneydi...asıl bundan sonrasına bakmak lazım....
bi kaç bölüm daha belki böyle izlenir sonra ilgi düşecek,benim fikrim izlenimim bu yönde.....
yanıladabilirim ama ben nedense daha bu dizi ilk konuşulmaya başlandığında fragmanı bile izlemeden böyle düşündüm.....
anaa hamile mi kalıyo..
babası kim acep oyyyy Allah korusun
yok be bu daha derli toplu
ben behlül sandım başta..