Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de şöyle oluyormuş.
mustafa itiraf eder.ben kerimle fatmgül beni aldatmış sandım ama tecavüzü itiraf edince onu öldürdüm der.artık fatmagül bekler hapisten çıkmasını ex aşkının.peki ya bu durumda kerime ne olur?:44:
Çok saçma oldu evet yaa. Kerim de bir durmasını bilmiyor en çok ona kızıyorum. Hem Fatmagül'e destek oluyor, kazanıcaz diyor hem de aleyhlerine olacak herşeyi yapıyor. Adliye bahçesinde Mustafa'nın üstüne yürüyor, daha duruşma yeni bitmiş sen git onların peşine olacak iş mi. Tamam belki Vural'ın geleceğini bilmiyordu ama ne gerek vardı o kavgaya hele gelin beni bulun der gibi kanı gömleğine silmesi. Mustafa da o şirkette hep onlarla yüz yüzeydi. Parayı alınca süt dökmüş kedi olmuştu her dakika aralarındaydı hiç öyle dayılık yapmadı. Şimdi ne yaptınız Fatmagül'e diyor. Önce Kerim'e suç kalsın diye yaptı sandım ama orada başını taşa vuracağını tahmin etmedi. Yeni sezonda bir süre Kerim hapiste kalır, sonra bir şekilde ya balıkçılar ya birisi Mustafa'nın da o gece orada olduğunu söyler. Mustafa hapise girer. Kerim çıkar felan. Tabii bu arada Kerim yokken Mustafa Fatmagül'e yaklaşacaktır. Hülya Avşar'ın oynadığı filmde Kerim tecavüzcüleri öldürüp hapse giriyormuş çıktığında Fatmagül onu kapıda bekliyor oluyormuş öyle olur mu acaba bunun da finalii..
oof ne sıkıcı bi sezon finaliydi valla merakım filan kalmadı,aşkımemnunun sezon finalini dün gibi hatırlıyorum dizi başlasın diye gün saymıştım resmen şimdi diyorumki keşke bitirselerdi bütün sezon konu sıkıntısı çekti zaten şimdi kerim işi yoksa kanıtlasın bakalım vuralı öldürmediğini tek tanık mustafa o da hayatta söylemez hele en son f.güle sarılması falan çok iticiydi,kerimle f.gülün tek bi sahnesi güzeldi ondada sadece yanağından öptü bari dudağından öpseydi bütün sezon beklemişiz bari beklediğimize değseydi