Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar dikkatimi bişey çekiyo; yaprak dökümü, öyle bir geçer zzaman bu dizi şimdi aklıma gelenler bunlar buradaki karakterler kavga ederken el demiyorlar ar demiyorlar ağızlarına ne gelirse bağaıra bağıra söylüyolar cümle aleme rezil oluyolar
ya kızlar dikkatimi bişey çekiyo; yaprak dökümü, öyle bir geçer zzaman bu dizi şimdi aklıma gelenler bunlar buradaki karakterler kavga ederken el demiyorlar ar demiyorlar ağızlarına ne gelirse bağaıra bağıra söylüyolar cümle aleme rezil oluyolar
aynen! sonrada mahallede dedikodu alıp başını gidiyo
sormaa benim bile dedikodu yapasım varr
sormaa benim bile dedikodu yapasım varr
merak ettiğim birşey kerim ile fatmagül nezaman aşk yaşıycak
tv dekinden de yahuşuklumuydu acep?bugün taksimde kerimi gördümmm nekadarrr yakışıklıı
ayy gördünmü komşuuu şu belalı aiğğleee yine kavga ediyoduuu anam bitmiyo dertleri neyse patırtıları eksik olmuyo hiiiççç
tv dekinden de yahuşuklumuydu acep?
ayy o mukaddesmidir nedirr hanii hep göğüsleri görünen ne terbiyesiz aaaaaa yedi adamcağızı yediii
ayol kontratın bitmesini falan beklemesin ev sahıbısı hemen sürelim bunları burdan çoluğumuz çocuğumuz var kötü örnek oluyolar
ayy o mukaddesmidir nedirr hanii hep göğüsleri görünen ne terbiyesiz aaaaaa yedi adamcağızı yediii
bide kırığı varmış diyo bizim neriman hanımm hatta çocukda adamdanmışşş anamm evlerden ırakkk
boyu nasıldı boyu? kaçtı yani kaç gibi duruyodu sevgiline aaa bak kerim desen belkimde izin verecekti bakmanadaha yakışıklıı yanımda sewgilim vardı fazla kesmedimm
o saçlar o boy poss aboooo ama kendini kamufle etmeye çalışmışş fekatt bende kaçar mı hemen tanıdım
ayol kontratın bitmesini falan beklemesin ev sahıbısı hemen sürelim bunları burdan çoluğumuz çocuğumuz var kötü örnek oluyolar
aaaa kardeşşş neler duycaz daha yaaa geçende bizim şukufe vardı alt mahalleden o demişti de inanmadıydım dmek doğruymuşşş:44: