aşk olmayınca sarmiyi bu bölümler beni yaaa yakınlaşmalılar ki bizde böle olmalıyız
biz muhteşemden sora çokh tatminsiz olduk sanırsam galbam :86::86::86::86::86::86:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşk olmayınca sarmiyi bu bölümler beni yaaa yakınlaşmalılar ki bizde böle olmalıyız
biz muhteşemden sora çokh tatminsiz olduk sanırsam galbam :86::86::86::86::86::86:
mukogil saçını toplamış,meryemgil açmış..
noliyi :82:
kelimesi sözcüğüne bööle didi valla :92:
efferim
bence mıstığın bu çiçek gönderme işi mahkemede işlerine yarayabilir siz ne dersinis kıslar:26:
ya halvet halvet dediniz olmuycak şey oldu alakasız ne alaka musti meltemi öptü ya alın size halvet işte
hal vettt hal vetttt halvetttt
aynen katılıorum köççükken çokmu dayak yimiş altınamı yapmış nedir yahu psikolojisi bozuk bu çocuuun
hal vettt hal vetttt halvetttt
bomba sezon finalinde patlıcak olabilir..
vural herşeyi itiraf etcek!!!:92::92::92:son anda
fatmagülün suçu ne romanına göre kerim içip içip fatoyu dövüo hep sonra birgece kerim sarhoşken hamile bırakıo fatoyu sonra yine dövüo çocuk düşüo hastaneye gidiolar fato kerime deli divane aşık olduğundan şikayetçi olmuo düştüm dio sonra kerim akıllanıp aşık oluo fatmagüleydi
ama iyicene terse çevirdiler neredeyse fato kerimi içip içip dövecek heee
bomba sezon finalinde patlıcak olabilir..
vural herşeyi itiraf etcek!!!:92::92::92:son anda
Ben asudan da son anda bi yan çizme bekliyorum ama mustafanın inadına :97: vural ve asu fatmagülün lehine tanıklık ederse zaten selimle erdoğan bırak çorabı gömleği mahkumların donunu bile yıkar