- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selim meltemin düğünü iş için gerekliydi yaşaranlara erdoğanda iş adamı yaondan saldırıyordur bence kerim kurtarırerdoğan selimi sevmiyor ki selim ve reşat yaşaranın rezil olması hoşuna gider bence rüyadır değilse küfür ederm sırf reyting içn birdaha mı tecavüz edecekler yinemi haftalarca tecavüz konuşulacak
yaaa ole deme erdoganıma
ayy kızlar resmen bu adam yuzunden tekrar ergenlık yıllarıma dondum utanmasam posterını asıcam odama da anam gorur de ne asıyon bu tecavuzcunun resmını odana dıye saclarımı tek tek yolar dıye korkuyorum ama bence bır ruyayı butun fragman boyunca vermezler yoksa acayıp bır tepkı alırlar.bana kalırsa bu munır erdoganımı doldurur kerıme karsı zaten kerım fena pataklamıstı erdoganı gecen bolumde buda kendını tutamaz gıder basar evı fatamgulu ıter kakar tehdıt eder kerımı bı guzel dover gerı doner:2: kerım yaralanınca fatmagulde yardım etmeye calısır aralarında bı yakınlık dogar heyecanlasıo bence ınceden bu dızı
Öyle düşünme, gayet normal bu duygular, kaç yaşında olursan ol. :))
Ben de aynı şeyleri Kerim ve Vural için hissediyorum.
Daha çok Kerim için tabi.
Değildir bence filminde de saldırıyolardı..
ayy galıba bu erdogana asık oluyorum kızlarr yaaaaa nası bır karızmadır bu boyle bıde sokak serserısı gıbı konusmuomu bıtıorum tek kelımeyle
kiz ne yapcaksin onun gibi tecavüzcüyü, adam normal bi sekilde bile tecavüz etmiyor, üstelik igrençte fantazileri var iyyykkkkkkk
filmde o 3lü bi daha orali olmadilar, ama o arayi bulan sefil kiza göz koyuyordu
dizide de onu münir canlandirdigi için bence ilerleyen bölümlerde onun gözü kayacak fatmagül'e
demedi demeyin