Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanka allah bilani virmeye zalah ne yazmis allamgece gece kopardin yine beni allan zirlosufstk kankam kerim hayranıdır.bi öptüğünü duysa aboo
ama o vural yok mu:92:
yok bacim yok benim sevdigimden degilo yengenin memelerine bir ben uyuz oluyorum galiba
ama cidden artık midem bulanmaya başladı her gördüğümde ıyyy diyorum
perşembeleri bişey yok diye ara ara zap yapıyorum tümünüde hiç izleyemedim ama hep yengeli zamanlara geliyorum
yok gi acmaz karsilasmazlarbir ben izliyorum galiba
ama hanımlar heyecanlı yerinde bitti dizi
beren eskort kızın evinde tek başınaydı mustafa elinde çiçekle evin kapısına dayandı zile bastı beren kapıyı açacakken dizi bitti:26:
bakalım ne olacak:44:
hahhh tamda tahmin ettigim gibi bence asu dokunma ona derken fatmagülü kastetmiyodur :86: kesin adam evden bisi alip gidiyodur bakmayin reklamda böyle eksin olduguna[video=youtube;6UkFfUf4MYM]http://www.youtube.com/watch?v=6UkFfUf4MYM[/video]
Asunun adam fatmagülü almaya geliyo heralde..İyi oluyo fatmagüle bi tecavüzde o etsin
bir de ben izliyorum heyecan varmış gibi hemde bihterin hatrına naapalım sadık olmaya çalışıyoruz:))) bence asunun yanındaki adam götürecek fatmagülü o da kerimi arayıp haber verecek kurtaracaklar gibime eliyo ama mustafa ile karşılaşmayacaklar ışık söndü mustafa o arada gider fatmagül de açmaz kapıyı...
Ah biride Fatmagülü dövse ya
beren oyunculukta çok başarılı..
biraz da kilo alsa yaa
aynen köylü kizi olmaya calisiyo ama olmuyo.. o kiyafetlerinide ne zaman degistircekse yengesi bile ondan modern giyiniyo allamBende tam tersi,Beren'in bazi hareketlerini cok yapmacik cocukca buluyorum.Ses tonu falan hos gelmiyor bana.
kanka allah bilani virmeye zalah ne yazmis allamgece gece kopardin yine beni allan zirlosu
yine cikarmis sütganini salli kanka bi hunimiz eksik la :86:
Anadolu Hisarı Göksu Deresi civarı