- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Mustafa takımları çekince naadar yağuşuhlu olmuştu öyle
Eveeett. Çok seksi, çok yakışıklı maşallah. Büyüledi beni o an. Ahh ahhh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mustafa takımları çekince naadar yağuşuhlu olmuştu öyle
dizinin adını değiştirip izleyicinin suçu ne yapsınlar
koca kış geldi hala mukaddesin koca sarkık memelerini izliyoruz..gözümüze gözümüze sokuyor hatun..iğrendim artık
dün izlemedim,bir ara bakayım dedim hoplatıp duruyordu dans ederken
Yıpranmış eski bir ayakkabının altında numarasını bulursanız banada söyleyin. O ayak numaraları ayakkabı yıpranmadan yok olmaya başlıyorlar. Bence bu detay çok akıllıcaydı.
Fatmagül kötü yola düşecek galiba, zaten o eskort kızın yanına gittiğinde dedim hah tam adamını buldun seni de görürüz barlarda kaldırımlarda, fragman da eskort kızı pazarlayan herif Fatmagül e de göz koyuyor. Çok salakça olmaya başladı bu dizi sıkıldım. Eğer Fatmagül Mustafa ya dönerse daha da bu diziyi izlemem. Hala gözü gönlü onda kendisine kullanılmış mendil muamelesi yapan o herifte.
Mustafa nın olayın üzerine gitmesini hiç anlamıyorum. Kız tecavüze uğradığında terketti araştırıp soruşturmadı bile kız evlenince ihanete uğradım diye geziyor ortalıkta. Çünkü böylesi işine geliyor, kızın evlenmeye mecbur bırakıldığına inansa nolacak geri kazanmaya çalışmayacak sahip çıkmayacak, o yüzden ihanete uğradığını düşünmek daha işine geliyor. Bu eskort kız da ne yapmaya çalışıyor. Her yerden yırtık dondan fırlar gibi çıkıyor. Tecavüz çemberinde maşallah herkesle bir iletişimi var. Filmin gerçek senaryosundan çok uzaklaştılar. Mustafa yı neden bu durumu kabullenemeyecek bir kişilikten, olayın üzerine giden bir kişiliğe büründürdüler anlamadım? Nasıl bağlayacaklarını merak ediyorum.
Selim in annesine üzüldüm, kuyumcu takıları karıştırmıştı ya o sahnede içim acıdı kadına, madem mal mülk senin koy dötüne tekmeyi gitsin, ne çekiyosun bu adamı..
fatmagülün ömrü aglayarak kerimin ise saclarini savurta savurta yürüyerek geciyo :86:
hele fatmagülün sürekli ayni laflari geveleyip zirlamasi cidden bunaltti
az eksin olsun bea hep ayni hep ayni olmaz ki ama
nerde o eski bihter
yengenin dakka basi bana bak :89:demesine bitiyorum allam oda olmasa vay dizinin haline ne güzel memeleri sallayarak yar yaraman diye sarki söyledi
bu arada bu kerim gün gectikce gözüme daha bi yausuhlu geliyo anam
KIZLAR YA ben çok merak ediyorum fatmagüllerin istanbulda yaşadıkları ev hangi semtte neresi orası yaa çok hoş bir yer
baydı dizi..
başarısızlığa doğru adım adım..
koca istanbulda ne büyük tesadüftür
mustafa, fatmagül, vural hepsi o eskort kızın eline düştü bu ne yaa