- 24 Temmuz 2009
- 1.762
- 74
ya yenge usumuyormu anlamadim goguslerini sallaya sallaya dolasiyor herkez hirkayla dolasiyor o masallah ufurturuyor
o üşümez gergedan gerdan o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya yenge usumuyormu anlamadim goguslerini sallaya sallaya dolasiyor herkez hirkayla dolasiyor o masallah ufurturuyor
beren saati bu dizide begenmedim acikcasi.az cok bir makyaj yapilabilirdi bence. utundeki kiyafetlerde hic degismiyor. ayrica neydi o gecen bolumde kerime kizarken, o ne ses ti yaww... dirdir dir...adama laf soyletmiyor makinali tufek gibi masaallah)))) yengeye diyecek biseyim yok, ben boyle insan gormedim)))))
ben sırf kerim için seyrediyorum dersem yalan değil:82:
geçen magazin izliyorum bi manken geçiyodu mukaddesin önünden aynı filmdeki gibi kıza laf attı şook oldum gerçektede böyle herhalde bu kadınn....
yenge benide gıcık ediyo göğsünü yaya yaya yürümesi hele şu fatmagülün kısa donu onu gördükçe gülesim geliyo
aynen fatmagül (beren saat) kerime bağırırken oldukça yapmacık ve itici geldi bana
sanki ilk defa oyunculuk sergiliyormuşcasına bağırıp çağırdı kerime...
yenge benide gıcık ediyo göğsünü yaya yaya yürümesi hele şu fatmagülün kısa donu onu gördükçe gülesim geliyo
bence fatmagül o iğrenç tecavüzden sonra kendini korumak için giyiyor .hep eliyle hırkasnı çekiştirip göğsünüde kapatıyo.bu gün tekrarı vardır dkısa mı uzunmu..bari eteğina ltında kalsın taytın
böyle giyeninide görmemiştim doğrusu iğrenç duruyor