Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünkü artık izlenmıyor dıye dusunuyorm,ben bıle kı asla dakıkasını kacırmazdım ısım yok dıe skıntıdan ızlıyorm
Malesfkı dızıde oyle cok fazla konu yok tum aksıyonu ılk bolumde yayınladılar sımdı fatmagul baktı fatmagul kalktı yenge kızdı bunları ızlıyoruz cok sıktıılar
evt aynen hiç önemli bir gelişme yok gayet normal günlük hayatlarında ne geçiyorsa onuı anlatıyorlar bncede sıktılar.Bir dizi yapımcısının yapmış olduğu diziler halkı sürüklemeli bence..
şu mukaddese o kadar uyuz oluyorum ki artık..çirkef yaaa..yandan yandan sırıtması hep herkese laf sokması,zeytinyağı gibi üste çıkması,dilin ayarının olmaması,fatmagüle dün akşam söyledikleri,koca memeleri,herşeyinden nefret ettim bıktım o kadını görmek istemiyorum çok itici gelmeye başladı artık
Karakter olarak çok itici bir tip ama oyuncuyu tebrik etmek lazım..nasılda rolünün hakkını vermiş:)
Karakter olarak çok itici bir tip ama oyuncuyu tebrik etmek lazım..nasılda rolünün hakkını vermiş:)
şu mukaddese o kadar uyuz oluyorum ki artık..çirkef yaaa..yandan yandan sırıtması hep herkese laf sokması,zeytinyağı gibi üste çıkması,dilin ayarının olmaması,fatmagüle dün akşam söyledikleri,koca memeleri,herşeyinden nefret ettim bıktım o kadını görmek istemiyorum çok itici gelmeye başladı artık
fatmagülün kafası karıştı sonunda kerime karşı acaba doğru mu söylüyor düşüncesi başladı
bide ev sahibinni oğluna kızı başkası ile evlendiriyolarmış bence izin verme buna ona sahip çık dediğinde emre dedi ya hani
''insan hiç tanımadığı biri için böyle bir sorumluluk altına giremez ki.. hiç tanımadığım birini korumak için kendi hayatımı nasıl riske atarım ''
orda fatmagül kerimin kıymetini az çok farketmeye başladı
sonuçta aksine kerim hiç tanımadığı fatmagüle sahip çıkmaya çalışıyo sürekli