Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu haftaki bölümün sonlarına doğru izleyemedim. Arkadaşım aramıştı Aşk-ı memnu olsa çabuk kapatırdım telefonu, ama pek bir şey kaçırmam diye tınlamadım. Sormama da gerek yok tahmin edeyim; Mustafa nın Kerim i aradığı sahnede bitmiştir.
Ay Yapım'ın ünlü oyuncuları birleştirdiği film projesi sır gibi saklanıyor ancak Ayakligazete.com filmin detaylarını öğrenmeyi başardı.
Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdıkları Bihter ve Behlül karakterleriyle birbirlerine çok yakıştırılan başarılı oyuncular Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir projede bir araya gelecek. Ayakligazete.com'un haberine göre, Ay Yapım'ın yapımcılığında çekilecek bir film için Türkiye gündeminden düşmeyen 4 ünlü oyuncu baş rol oynayacak.
DEVLER BİR ARADA
Aşk-ı Memnu dizisinde yasak aşk yaşayan Bihter ve Behlül'ü canlandıran oyuncular Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Ezel dizisinde, Eyşan ve Ezel'i canlandıran, dizide büyük bir aşk yaşayan ünlü oyuncular Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu aynı filmde buluşacak ve adeta yer yerinden oynayacak.
Ay Yapım'ın ünlü oyuncuları birleştirdiği film projesi sır gibi saklanıyor ancak Ayakligazete.com filmin detaylarını öğrenmeyi başardı. Filmin senaryosunu Aşk-ı memnu, Yaprak Dökümü gibi önemli dizilerin senaristi Ece Yörenç yazdı. Senaryonun da ekip tarafından saklandığı ortaya çıktı.
Geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ tarafından yalanlanan film projesi gün yüzüne çıktı. İkilinin film projesini neden sakladığı ise henüz bilinmiyor.
duyduğuma göre,perşembe 20ye alınmış perran kutman ve çetin tekindorun oynadığı muhteşem dizi ''deli saraylı''..
eğer bu gerçekse,fatmagüle byeee diyorum,hemde büyük bi keyifle..
sıkıldım ağır giden konusundan epeydir zaten..
yaaa mustafa kiminle kavga etti nolur cevap yazın kaçırdım yaaa
yasaranlar adam tuttu mustafaya kerimin akrabasiyim ben dedi onu sahipsizmi sandin dedi giristi iste :))