Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün selim yaşaranla vuralıı gördümm beşiktaşta...bence okdr yakısıklılar kı twde cırkın bıle ckıolarkaydirigubbakcemile3
kızlar şok bir fotoyla geldim aranıza :1shok:
kızlar şok bir fotoyla geldim aranıza :1shok:
filmide fatmagül nişanlı değildi diye hatırlıyorum
bende öyle hatırlıyorum nişanlı değildi fatmagül
diziye farklı bir renk versin diye nişanlı eklediler sanırımCADIARZU
7.bölüm özet
Gerçeğin peşine düşen Ebe Nine de İstanbul’a geliyor ve Fatmagül’le ilk defa yalnız konuşma fırsatını yakalıyor.
Ebe Nine’nin de İstanbul’a geleceğini öğrenen Kerim, Fatmagül ve ailesine yerleşecekleri bir ev bulmak için harekete geçer. Ancak Kerim’in mecbur olduğu bu görevi de yerine getirdikten sonra kaçıp gideceğini anlayan Mukaddes, onu göndermemeye kararlıdır. İstanbul’a doğru intikam yolculuğuna çıkan Mustafa, zoraki bir yol arkadaşı edinir. Aynı otobüste seyahat eden Asu, Mustafa’nın hüznünü fark eder. İstanbul’da kalacak yeri olmadığını öğrenince de ona yardımcı olmayı teklif eder. Öte yandan Yaşaranlar arasında süren gizli çekişmede, Erdoğan’ın, amcasıyla yolları şanssız bir şekilde kesişir. Bu olayla Erdoğan’ın Reşat Yaşaran’a olan nefreti bir kat daha artar. Selim kendini temize çıkarmak ve Meltem’le arasındaki mesafeyi ortadan kaldırmak için herkesi şaşırtan bir karar verir. Vural ise yaşadığı ve yaşattıklarının yükü altında her geçen gün biraz daha ezilirken kendine yeni bir kaçış yolu bulur. Gerçeğin peşindeki Ebe Nine mücadelesinden vazgeçmemeye kararlıdır. Ebe Nine’yi İstanbul’a getiren asıl nedeni öğrenen Kerim, büyük utancıyla bir kez daha yüzleşir. Ebe Nine ve Fatmagül günler sonra ilk defa karşılaşırlar. Ebe Nine, Fatmagül’le ilk defa yalnız konuşma fırsatını yakalar. Mustafa’nın İstanbul’a geldiği haberi, Fatmagül’ün yüreğine ateş gibi düşer. Mustafa bir avcı gibi avının peşinde sakin ve kararlıdır. Yaptığı plan işe yarar, Kerim’in izini bulur.
dün selim yaşaranla vuralıı gördümm beşiktaşta...bence okdr yakısıklılar kı twde cırkın bıle ckıolarkaydirigubbakcemile3
Fatmagül'ün yengesini görmek isterdim iki tane çarpmak için suratına sallaya sallaya yürüdüğü göğüslerini koparasım gelio ahlaksız kadının!klava:
Görüp de suratına iki tane çarpmak istediğiniz kişi sadece bir oyuncu sakin olun !
Karakterinden ötürü bir oyuncunun suratına iki tane çarpmak fazlaca komik olur