- 26 Mayıs 2008
- 9.071
- 6
aşkolsun izlezmez miyim hiç :icecream: ama onun özetini kendi topiğine yazayım canım olur mu ?:1rolleyes:
:dance: alkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşkolsun izlezmez miyim hiç :icecream: ama onun özetini kendi topiğine yazayım canım olur mu ?:1rolleyes:
ya fatmagülün nişanlısı kızı nasılda ortada bıraktı sanki kız dedi aaa siz 4kişi hadi gelın bana tecavüz edın ne kadar gurur kırıcı ya nişanlıya bak evi bile yaktı arkasında durup daha çok kol kanat germesi gerekmezmiydi ona şevkat gösterip bu zor anları atlatablılırlerdı beraber uzaklara taşınabilirlerdi mesela çare ortada bırakmak mı yani ayrılmak mı allah kımseyı o hale düşürmesin ya hele fatmagülün yengesi o ne oynak ya köy ortasında göyüslerini açmış güneşlendiriyo fatmagüle tecavüz edenlerden daha da tehlikeli bence yengesi
tabi ohaoldumsmile
alacan o çocukları bağlıcan yengeyide salıcaan ohh görürler nası olduğunualsanaalsanasmile
p.ç vurala bak ya gözleri güzelmiş kızın:umursamaz:
selim de ayrı o...c..
yapamamış nişanlısıyla hii çok üzüldükkafamçokkarıştı
diğeri hepsinden ş...z çakma sarışana taktı ofisinde de ona yapar artık alıştılar sonuçta :hulya:
o kız da o çocuğa aşık olursa çüşünüz yani :gitme: :1shok:
engin bu dizide ne kadar karizmatiklesti yafff
ben bu adami hic sevmezdim, ama simdi boshayallersmile
Kızlar bunu gördünüz mü?
Fatmagül’ün şişmesi geliyor
Fatmagül’ün şişmesi geliyor en son haber
Kızlar bunu gördünüz mü?
Fatmagül�ün şişmesi geliyor en son haber
Kızlar bunu gördünüz mü?
Fatmagül’ün şişmesi geliyor en son haber