Bugün diziye bakacagimada baktigimada pisman oldum. O neydi ya?
1. Sanki hic ilerlemiyormus gibi geliyor bana. Tecavüzden sonra kac gün gecti? 2 günmü?
2. Neden terk edilmis erkekler kendi ayaklariyla "düsman tarafta" calisiyorlar dizilerde? Örnek: Hanimin ciftligindeki Kemal öyle yapmisti ve eski askinin kocasinin söförlügünü yapmisti. Ask ve Cezadaki Mehmet eski askinin yeni sevgilisinin yanina girmisti is icin. Simdide mustafa yasaranlardan is istiyor!! Birde iki dakika önce avukata aslinda inanmadigini söyledikten sonra, yani BIR IHTIMAL oda tecavüz olayindan süpheleniyor, ve ona ragmen onlardan is istiyor?!? Bukadari gurursuz olmamasi gerek dizilerdeki erkekler : (
3. Nekadari köylü kizida olsa ve basina cok kötü bir olay gelmisde olsa niye bu kiz bes bölümdür ayni kiyafetlerle geziyor? Habire dus yaptiriyorlar kokmamasina inandirmak icin. Aaa tabi aradan tek iki gün gecmisti ondandir.
4. Fatmagül sadece etrafindakilerini tersliyor, ama zayif karakter.Hic güclü degil. Güclü olmadigi gibi, insanlari nasil elde edeceginide bilmiyor. Ya gecin Kerimle intikamini al. Yada güclü ol ve onu uyurken bicakliyacagina adam gibi oglana cevap ver: hatirlamiyorsanda hatirlamiyorum de.
5. Ayrica dizideki tüm kadinlar cok zayif gösteriyorlar! Selimin annesi agzini acipda birsey dedigi yok, bos bos aglayip bakisip duruyor, neymis, millete yalan söylemezmis, yalani birgüzel sakliyabiliyor ama. Ayni sekilde ebe nine aglayip duruyor, kerimide cok cabuk affetti yanliz kalinca hemen tecavüz unutuldu ikisinin yanina yerlesecek resmen. Selimin nisanlisi aglar hesap soracagi yerde zir zir. Oglanlarin annesinin birtanesinin sevgilisi vardir, oda onun derdinde. Ya yenge bile güclü kadin rolü cizemiyor, fena ama oda cok zayif bir karakter, Kerime yok sensiz ne yapariz, Istanbulda kaybolurum, yok bize bakman gerek vs vs.
6. Dizi beni bunaltti!