fatihte temiz semt tavsiyeleri

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
133
iyi geceler daha çok var ama eşimle konusu açilınca sizlerede sorayım istedim. şu an fatihteyiz ama oturduğunuz semti sevmiyoruz aile için uygun degil. iş için buralarda yız ama yaz başı taşınmak istiyoruz fatihte temiz aileye uygun nereler var

Siz neresinde oturuyorsunuz? Ona göre fikrimi soylerim.
Ben Carsambayi cok beğeniyorum. Cok sicak geliyor. Draman falan da cok güzel.

ilginiçin çok sağol unkapanpı civarında kiradayız iş acil taşınmamız gerekince buraya taşınmoştık tuzladan yerini sviyorum her yere yakın da buralarda çocuk büyütülmez oyuzden biran önve çıkmak istiyorum

bence fatıhın hıc bı yerde cocuk buyutulmez.illa avrupa yakası dıyorsan sıteden şaşma...cok pısmanım cok..

Fatihin yavuzselim,fevzipasa,akdeniz ve balipasa taraflari güzel ve temiz yerler fakat biraz pahalı o civarda ki evler.Ben de fatihte oturuyorum size önerim bu civarlar...
Ayrica bir arkadas draman onerisinde bulunmus tavsiye etmem cok ic ice ve kalabalik

fatihin hiçbir semtinin oturalacak bir yeri oldugunu düşünmüyorum.
ben size bayrampaşa kartaltepe veyahut yıldırımı öneriyorum.
cok rahat edersin üstelik cogunlugunu biz göçmenler oluşturuyoruz

Fatih Kocamustafapaşalıyım . Eski samatya eski Kocamustafapaşa yok artık Fındıkzade tarafı biraz daha iyi gibi sanki ama yine de istanbulda boğazın sırtları hariç oturacak yer yok

Fatihte oturdum ogrenciyken.ben severim fatihi ama benim oturdugum yer cok muhafazakardi.fatihte niye oturulmaz anlamadim..bana gore degil ama aile icin uygun ve guzel yerleri var...fatih camiinin oldugu bolgede oturdum.halicilar deniliyordu galiba..findikzadede oturdum ama orda serseri tipler fazlaydi..

kocamustafapaşa surıyelılerden gecılmıyor.laf atan sarkan ne ararsan var...rezıl bı hale geldi...surıyelı ve turkçe konusmaya acız kürtler sayesınde nefret ettim.ipini koparan gelıyor...

Ben de kocamustafapasada oturuyorum. Tavsiye eder miyim? Sanmam. Kucuklugumde daha nezihti buralar. Su an oyle degil. Hele biraz daha ic tarafları varos bile denebilir. Yine bazi yerlere gore cekilebilir ama sorunlari cok. Binalar eski, dip dibe, patirti gurultu cok, sokaklar dar, araba icin park sorunu, cocuk icin oyun alani sorunu. Her sey mevcut yani. Biz bebegimiz oldugu icin, esimle ikimizin de isi yakin oldugu icin ve en onemlisi annem cok yakın oturdugu icin katlaniyoruz ama tez zamanda insanlarin birbirine saygi duydugu site tarzi bir yere de tasinmak istiyoruz.

Fatihin altını üstüne getirdiler, bir güzelde içine ettiler.
Naçizane bende Şehreminini tavsiye edeceğim.

aslında eşim eminönünde tur teknemiz var iş saati belli olmuyoryakın olmamız gerekiyor o fatih olsun diyor bence farklıve yakın semtlerde olur buralar feci gerçekten

konum başka forma taşınmıştır deniyor acaba hangi fordadayım. bir derdim var iyiydi...

Fatihte buyumus biri olarak artik oralari bende taniyamiyorum cok bozuldu
Kaynanam halen samatyada oturuyor gidip gelirken bile cok zorlaniyoruz
Yollarda yurunmuyor insan kalabaligi cok
Suriyeliler geldiginden beri de hirsizlik olaylari 2 kat artti
O civarda oturmak zorundaysaniz findikzade kizilelma caddesi civari fena degil

esencan cevabın için teşekkürler. iş durumumuz eminönünde olduğu için eşim fatih olsun diyo.buralarda yabancılar bizlerden fazla, süriye de gibiyiz..

akdeniz, halıcılar civarında oturuyorum, ev kira olsaydı dakika durmazdım başka yere geçerdim, suriyeliler istanbulun heryerindeler artık, nereye gitsek bilemiyorum .. ama görümcem avcılarda oralar daha iyi durumda diyor.

çok haklısınız savaş bitsede gitseler diye dua ediyoruz . Bizim durum iş yuzünden mecburi sayılır.yazs kadar buluruz inş.

Back