Gelinlik Modelleri fatihden gelinlik

mathsdaisy

minikare
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
1.203
1.162
333
34
merhaba kızlar gelinliklere bakmaya geldi sıra hatta bi kaç yer gezdim bile ama daha önceden çevremde gelinlik diktiren olmadığı için hiç bir bilgim yok.herkes gibi fatih den bakıyorum...gidip konuştuğum bi kaç yer var ancak aranızda tecrübeli olanlar yada fikri olanlar yardım edebilir mi satıcıların kesin biz bunun aynısını dikeriz tarzındaki konuşmalarına ne kadar güvenebilirim.d,iktirirken en çok nelere dikkat edeyim.önerebileceğiniz bir yer var mı bir de kafama takılan diğer bir soru sizce kiralamak mı yoksa satın almak mı daha iyi olur :) şimdiden teşekkürler :) hepimize kolay gelsin

Merhaba,
Satılık ve kiralık arasında çok fark yok açıkçası. Benim baktığım yerlerde 200-300 TL gibi bir fark belirttiler. Ama kiralıkta da belli bir süre veriyorlar. 1 haftalık farklı fiyat, 15 günlük farklı fiyat vermişlerdi. Ben iki kez giyeceğimden de satın almaya karar verdim. Satılık evde yer kaplayacak. Öyle bir dezavantajı olabilir belki. Ama şu sıralar moda olan bir durum varmış. Erkek anneleri oğullarının sünnetinde gelinlik giyiyorlarmış. Öyle bir şey düşünürsen giyebilirsin belki

Diktirme konusuna gelince, büyük moda evlerinde dikim işiyle elemanları uğraşıyor. Yani provayı alan kişi dikime girmiyor. Bilgiler kulaktan kulağa giriyor. O sebeple ben küçük bir moda evini tercih ettim. Provayı alan moda evinin sahibi hem ilgileniyor hem provayı alıyor hem de dikimini yanında çalışanlarıyla yapıyor. Yani bilgiler kulaktan kulağa gitmiyor.

Merhaba canım ben izmirde yaşıyorum fakat fatihin gelinlikleriyle ünlü olduğunu bildigimden gelinliğimi fatihten tercih etdim, ülkü gelinlikçiler çarşısından , ama moda evinin ismini hatırlamıyorum zaten haziranda provalarım var gidicem, kiralık satılık-300 lira fark söylediler bizde satılık tercih etdik , bnm gelinliğim herşey dahil 2600 e dikilcek hazrda istedigim model vardı zaten aynısnı bikere dikmişler diye güvendim öyle kafamdan mdel götürmedim o yüzden güvendim çünkü denedim aynısını

Merhaba,
Daha önce çalıştıkları bir modelse süper o zaman
Şimdiden mutluluklar diliyorum

Fiyatta fark etmiyor doğru diyosun canım.ama aldıktan sonra fazladan bir yük olacak sanki...ben zaten farklı bi şehire gidicem.bıraksam bi dert bırakmasam bi dert...sanırım kiralık düşünüyorum ben.dikim konusunda evet doğru diyosun...bunu aklımda bulundurayım teşekkür ederim

Ben de sadece fatihten almayı düşünüyorum da dikim konuau olunca aklım takıldı işte...ülkü gelinlikçiler çarşısına bende gittim.hatta alt kattaki bi dükkandan fiyat aldım.diktirmeyi düşündüğüm yerlerden biri orası

kızlaaar ben de gelinliğimi fatihte hasret modada ditiriyorum ve çok memnunum :)

Fatih' te hem gelinlikler çarşısı (pasajın içinde) hemde cadde üzerinde arkadaşım ve annesi' nin moda evi var canım, senenin trendlerine uygun tasarımları var, hem kendileri model çıkarıyorlar, ayrıca gösterdiğin modeli de çalışabiliyorlar. Eğer istersen özel' den bilgilerini verebilirim.

olur tabiki canım çok memnun olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…