• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Fatih te ki önerilecek gelinlikçiler?

Ben kiralamak istiyorum umarım o şekilde vardır.
Gördüğüme göre herkes diktirmiş ama ben nerede saklıycam onu valla bi daha yüzüne bakmam zaten gelinliğin öyle kalıcak poşette :D

fatih'te mesut kirazlı diye bir moda ewi war..amca acaip kaliteli duruo şimdi amcanın kalitesinden bize ne gelinliklere gel diosanız diktiği gelinklerde iyiydi.. fiyatlarıda; ben pronowias fantasticanın üstü taşlısını kaça dikersiniz dedim..yaklaşık 3.000 falan dedi.. ( ki hep bu ciwarda fiyat weriolar;)) ) adam muazzez ersoya dikiomuş sahne kıyafetlerini trt deki programı için.. bilmiorum ben çok muazzez ersoy takip etmiorum ama ilgilenenler warsa fikir wersin diye belirtiyim dedim.. ayrıca nüans moda da kaliteli çalışmalara imza atıyo.. ama çok zor bi karar bu gelinlik seçme olayı yaa..siz nasıl karar weriyosunuz;((..

Fatihteki bu elif akyüz moda evinde gerçekten güzel gelinlikler varmış istediğim modeller ama ben kiralamak istiyorum acaba fiyatları nasıl ben kiralığa 1.50 veririm daha fazlasını veremem belki 1.750 .offf kafam çok karışık fiyat konusunda bile kararsızım:50:düğünüm 6-7 temmuz

merhabalarr hasret modanın gelinlik modellerini çok beğeniyorum..
özellikle tesettürlüler için modeller süper merak ettiğim fiyatlar? fatih hasret ten gelinlik alanlar ya da diktirenler fiyatlar hakkında bilgi verebilirlerse sevinirim.. teşekkürler :)

meltem gelinlik fatihte 2 şubesi var ablamda bende orda diktirdik gelinliklerimizi cok memnun kaldık öneririm:16:

Back