• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Fatih te ki önerilecek gelinlikçiler?

aa canm fatihte oturyosan ve düğününde varsa bende sana bi fotoğrafçı öneririm,hatta çokta yardmcı olurlar,benm ismimi verirsen;)istersen tabi;)kaydirigubbakcemile5
hangi fotografci cnm gerci benim dugunum istanbulda olmiycak memleketimde olcak ama nikah burda..Onda gelinlik giymiycem ama..Napiim fatihte oturup burdan gelinlik almadan gitmek olmazdi sanirim..

AYYY CAANNMMM:teselli: SANA BİZ GÖNÜLDEN DESTEK OLABİLRS ANCAKK OHALDE opuyorumnanaktan ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN GÜLÜM!BUARAD YİNEDE FOTOĞRAFÇIYA İHTİYACIN OLURSA FATİH DÖVİZİN ORDA STÜDYO TEKİN VAR,Bİ YARDIMIM DOKUNRSA SEVİNİRİM...HAYRLI OLSN ŞİMDİDEN GÜZELİM alkisalkisalkis

AYYY CAANNMMM:teselli: SANA BİZ GÖNÜLDEN DESTEK OLABİLRS ANCAKK OHALDE opuyorumnanaktan ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN GÜLÜM!BUARAD YİNEDE FOTOĞRAFÇIYA İHTİYACIN OLURSA FATİH DÖVİZİN ORDA STÜDYO TEKİN VAR,Bİ YARDIMIM DOKUNRSA SEVİNİRİM...HAYRLI OLSN ŞİMDİDEN GÜZELİM alkisalkisalkis
,
sagol cnm ya bakalim su gelinligi bi cozsem iyi olcak dugun eylulde, var biraz o yuzden cok acele etmiyorum ama sanki bakmaya ciksam alirim gibi geliyo bi kac gunde tabii vakit bulabilirsem...boshayallersmile

Avşar modaevini öneririm. Gelinliğim orada dikildi. Fiyat olarak pahalıdır ama kalite olarak mükemmeldir. Katalogdan seçtiğim gelinliğinin aynısı yaptılar.

fatihte galeri ülkü gelinlikçiler çarşısında ecrin moda evi var ben gelinliğimi ordan beğendim hem zarif hemde farklı bi model şuan dikim aşamasında eğer fatihe giderseniz muhakkak bakın diğer gelinlikçilere göre çok daha hoş modeller var

canim ben de fatih te bi gelinlikcide diktirdim gelinligimi gercekten cok guzel oldu herkes bayildi ama magazanin adini hatirlayamiorum edirne kapi tarafina dogru soldaki son gelinlikciydi.:sm_confused:

dün fatihteki gelinlikçileri talan etmiş biri olarak diorum kii
bir HASRET gelinlik, iki BUKET gelinlik
harikka modeller var
bir yer daha var ama adını unuttum

heeehheee:)herkes yararlansın die açtım bu topikii yavrucklarr:dance: ben de bir tane buldum bi gelinlkçi,azura bellabayanssulusmile gittm bizzat gördm gelinlklerii...rüya gibii şeyler var yaa....birazckta tanıdığm olur gibi bişey!ama bende bi bakın derim canlarım!

Fatih gelinlikçiler çarşısında BeyzaNur moda evini tavsiye edebilirim.. vitrinde gördüklerinize değil.. çalışanların sizin hayalinizdeki gelinliği dikmesine daha çok önem veriyorsanız bir bakın derim..

Düğüne iki ay kaldı daha hiçbir şeyim yok :))))
Bende bi ara gidicem inşallah bakmaya fatihe. Umarım istediğimi bulurum, teşekkürler öneriler için :)

Back