Gelinlik Modelleri Fatih te ki önerilecek gelinlikçiler?

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
canlar Fatih te gelinliğini yaptıran var mı?veya herhangi bir mağaza hakkında bilgisi olan?hem fiyat uygun olan,hem modeli güzel yapan...olan da olan:)laelaelaelaelae

Mrb,

FAtihte Galeri Ülkü Gelinlikçiler çarşısına gitmeni tavsiye ederim. Çok çeşit uygun fiyat. Benimde mayıs 21 de düğünüm ordan seçtim gelinliğimi hemde içime çok sindi. Fiyatı 1.800 den 1500 e indiler kesinlikle öneririm fatihta oturan biri olarak:)

ablam nişanlığını avşar gelinlikte diktirmişti.memnun kalmıştık,oraya da bi bak istersen

Son düzenleme:
Merhaba bende BeyazGülde diktirdim çokta memnumun kısa sürede mükemmel nişanlığa sahip oldum.

hmm bak ne güzel yeni yerler öğrendikbende geçenlerde ölesine bi dolaşırken kevser moda eviylen sultan's diye bir moda evine bakmıştım,yani baktıklarımın arasından en hoşuma giden yerler oraları oldu...tabi iş ciddiye binince de konuşmak farklı olabilr...

canm valla her genç kızın olduğu gibi benmde aklımda bişeyler var tabiki,hazır bulup alacağımı zannetmiyorum..

ama canm şimdi öle yapıym da,bizm sokağn başnda ki gelinlkçide var o der 500,fatih te dikimi taşı güzel kullanan vardr,der 1500!! bunun arasnda ki kaliteyi arıyorum ben!

(vayy be,ne arıyomuşum bende şaşırdım:teytey:)

valla fatih diye kalite olduğunu düşünme o diken kişinin insafına kalmış. tanıdık varsa oraya git neresi olursa olsun(yani bence) çünkü fatihteki gelinlikçilerde kumaşını taşını güpürünü başka yerden getirttiriolar, senin köşe başındaki gelinlikçide başka yerden getirttiricek. Bence okadar kararsız kalırsan kumaşa bakmaya beraber gidelim teklifinde bulunursun. Buarada kesinnnn tavsiyem asla peşin para verme, hele yarısını hiç verme:) hatta bitene kadar kaporadan başkasını verme bnce:)
Ha bide bnde tavsiyede bulunim akat moda var Alacanın karşısında Madonun yanında. Orada da uygun fiyatlar bugün biriyle istediği fransız dantelli modeli 1200e anlaştıklarını duydum gelinlikte. Ben nişanlık diktiriyorum orda.

hmmm saol canm benmakat modayı hatrlıyorum sanki,göz aşinalıı...bi gidip konuşmakta fayda var!saololumunekankayizsmile

gidip konuşursan nişanlık diktiren sümeyra tavsiye etti diye adımı ver muhakkak ama. Anlaşmasanda ööylesine gitsende muhakkak adımı ver lütfen:) çünkü hanımefendiye yalancı durumuna düştüm, tavsiye ediyorum ama hani hiç senin tavsiyenle gelen yok dioşutarafagitti

bu topic iyi olmus valla..Ben de fatihte oturdugum icin burdan bakicam insallah..Ama ben hazir bisiler istiyorum ordan bakip begenmek..

ben bahçelievlerde oturduğum halde fatihten baktım anlaştım niyeyse? çok duydum diye galiba:) bakalım sonucu da fatihe defalarca gidip gelmem değer inşallah

aa canm fatihte oturyosan ve düğününde varsa bende sana bi fotoğrafçı öneririm,hatta çokta yardmcı olurlar,benm ismimi verirsenistersen tabikaydirigubbakcemile5

Benim arkadasımın annesi fatih'te gelinlikciler carsısı diye bir yerde sebnem moda evi canım fuarlara falan da katılıyor .. Katolog üzerinden görmüstüm cok sık modelleri var ama sanırım internet site yapım asamasında ..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…