Fatih/İstanbul kadın doğum doktoru önerisi olan ???Veya Medilife Capada doğum yapan???

defne1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.505
1.642
133
Merhaba, arkadaşlar hamileliğim henüz yeni ancak ilk hamilelik olduğundan doğumla ilgili endişeliyim, düzenli bir doktora gitmek istiyorum.
Daha önce Bezmialem İkbal Ekiciye gittim, çok sıcak biri değil ama soruları cevaplıyor bu güzel birsey gidilebilir, yalnız bezmialem de doğum nasıl olur emin değilim.
Ceylan Tıpta çok tatlı bir doktor var ama doğumhanesi yok.
Bu çevrede onerebileceginiz bir yer var mi??
Medilife Capaya gidicem Fahriye hanıma ama pek yorum bulamıyorum. Doğum yapanlar var mı acaba orda??

rabia babalıoğlunu çok iyi diye duydum.en son 29 mayıs hastanesindeydi.zaten vatanda bi yerde sanirim muayanehanesi de varmış

Merhaba, arkadaşlar hamileliğim henüz yeni ancak ilk hamilelik olduğundan doğumla ilgili endişeliyim, düzenli bir doktora gitmek istiyorum.
Daha önce Bezmialem İkbal Ekiciye gittim, çok sıcak biri değil ama soruları cevaplıyor bu güzel birsey gidilebilir, yalnız bezmialem de doğum nasıl olur emin değilim.
Ceylan Tıpta çok tatlı bir doktor var ama doğumhanesi yok.
Bu çevrede onerebileceginiz bir yer var mi??
Medilife Capaya gidicem Fahriye hanıma ama pek yorum bulamıyorum. Doğum yapanlar var mı acaba orda??
canım ben de ilk kızımda gidip başka doktora geçmiştim kilo aldın vs diyordu başka hasta ile görüştüm o da söyledi 7 sene aradan sonra tekrar hamile kalınca annemin arkadaşının kızı 2 doğumunu da orada yapınca sen de git çok iyi dedi ama onun çok sıkıntısı oldu son doğumda aniden sancılandı yaşı 40 ve kilolu 15 gün önce 22 tansiyonla sancısı geldi ve hastane tansiyonu önemsemeden onu anestezi vererek sezaryene aldılar ölüyordu şikayet edecekler medilife ı bana asla gitme dediler personel de çok kaba davrandı dedi annesi ve vazgeçtim süleymaniye doğum evine gidiyorum orası kalabalık vs derlerse bayrampaşa kolana geçeceğim kuaförüm orada doğum yaptı temiz ve doktor çok ilgili dedi medilife odalrı da küçükmüş ve tek doktor var personeli de duyunca vazgeçtim

yani tavsiye etmem zaten ilk hamileliğimde gittiğim için pek ilgili de eğildi açıkcası eve yakın diye gitmiştim şuan çok kalabalıkmış ve davranış çok önemli bana göre ben devlete gidiyorum melek gibi doktorum var çok ilgili ve her testi istiyor bebeğim iri diye üstünde duruyor her konuda bilgilendiriyor ve yönlendiriyor hayırlı olsun

Fatih hastanesine gitmeyin de nereye giderseniz gidin orada normal doğum yaptım, bezmialem de sezeryan oldum dr. da ikbal ekici idiçok memnun kaldım hastaneden

yani tavsiye etmem zaten ilk hamileliğimde gittiğim için pek ilgili de eğildi açıkcası eve yakın diye gitmiştim şuan çok kalabalıkmış ve davranış çok önemli bana göre ben devlete gidiyorum melek gibi doktorum var çok ilgili ve her testi istiyor bebeğim iri diye üstünde duruyor her konuda bilgilendiriyor ve yönlendiriyor hayırlı olsun
Çok teşekkürler yorumunuz için, kalabalık olunca ilgide az oluyor demek ki devletten bir farkı yok ki o zaman aslında devlette olur tabi ama ilk diye tirsiyorum, sizin hastahane ve doktor hangisi peki? Bu arada hayırlısiyla ve sağlıkla sizde kucağınıza alırsiniz inşallah bebiki :nazar::KK200:

Son düzenleme:
Fatih hastanesine gitmeyin de nereye giderseniz gidin orada normal doğum yaptım, bezmialem de sezeryan oldum dr. da ikbal ekici idiçok memnun kaldım hastaneden
Hangi Fatih hastahanesi canim:KK66:İkbal hanıma gittim ancak esimi iceri almıyorlar, ilk olacağından eşimde görsün kalp atisi ile bebisi diye özelde bir yere gideyim dedim. İkbal hanım doğuma giriyor mu acaba, ben bezmialem ek binasında muayene oldum , orda doğumhane yok sanki , senin nasıl olmustu

Hangi Fatih hastahanesi canim:KK66:İkbal hanıma gittim ancak esimi iceri almıyorlar, ilk olacağından eşimde görsün kalp atisi ile bebisi diye özelde bir yere gideyim dedim. İkbal hanım doğuma giriyor mu acaba, ben bezmialem ek binasında muayene oldum , orda doğumhane yok sanki , senin nasıl olmustu
Kıztaşındaki fatih hastanesini diyorum
Bezmialem ana binada muayene olup doğum yaptım.
Doğumda başka bir ekip girdi ama uyanık olduğum için çok iyi bir ekipti

Kıztaşındaki fatih hastanesini diyorum
Bezmialem ana binada muayene olup doğum yaptım.
Doğumda başka bir ekip girdi ama uyanık olduğum için çok iyi bir ekipti
Anladım canım ben Kocamustafapaşa da olduğumdan biraz uzak orası bana duymamistim, bezmialemle ilgli olumlu yorum görmek iyi oldu, çok teşekkürler yorumların için

Arkadaşlar başkası için yardımı olur belki bugün Medilife Fahriye hanıma gittim, karından baktı bebeği göremedi daha ben ağzımı açmadan çok streslisin dedi, nereden bu kanıya vardı anlamadım , bende olabilir benim için ilk heyecanlaniyorum dedim, sözümü keske beni dinle dedi, ben bu kadar kaba Saba ne konuştuğunu bilmeyen bir doktor görmedim, bende doktora gidince olabildiğince alttan alıp , fazla konuşmayan biriyim , işlerine karışmamak için ama aklımdaki sorulardan bir tane bile soramadım, alttan kalp atışını aldık, ben ağladım, bunu bile yadırgadi, çok paniksn dedi, hiç mi kimse aglamiyor duygulanmaktan anlam veremedim.
Nihayetinde benim ilk ve son gidişin oldu, ve hastahanede çok küçük , kayıt sırasında çok bekledik, hatalı kayıt yapmışlar iki kez bekledik, Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah

Ben ilk aylarda özel hastaneye gidiyordum ama sağlık durumlarından üniversite hastanesi olması gerektiği için bezmialem geçtim
gittiğim yer özel çapa hastanesiydi
Orada Ayşe şifa hanıma gidiyordum çok tatlı çok iyi bir doktor belki düşünürsünüz diye yazmak istedim

Ben ilk aylarda özel hastaneye gidiyordum ama sağlık durumlarından üniversite hastanesi olması gerektiği için bezmialem geçtim
gittiğim yer özel çapa hastanesiydi
Orada Ayşe şifa hanıma gidiyordum çok tatlı çok iyi bir doktor belki düşünürsünüz diye yazmak istedim
Duymuştum canım ona da gidicem sanırım, bezmialem de sancı odasına kimse alınmıyor vs. Diye biraz tirsiyorum , yoksa orada devam edicem, teşekkürler tavsiyen için

Ben Ocak ayında doğum yaptım çok araştırdım benim gibi bilgi isteyenler için kendi tecrubemi paylaşmak istedim.dogum gecesi bezmialemde serunlu nst yapıldı dogumhaneye çıktım. Ordan tanıştığım kişiler oldukça memnun kalmışlardı ancak kimseyi almıyorlar sancı esnasında . Bu benim için çok önemliydi bu yüzden özel capada doğum yaptım . Ayşe şifa savaş doktorumdu. Hastahanede ve doktordan pek memnun kalmadım. Malesef özel hastahanelerde ücret çok fazla sırf sanciyi tek çekmemek için özele gittim ama tek olmamak iyi oldu bu yüzden bezmialemde yapmadigima pismanda olmadım. Bütün anımi eşimle sevdiklerimle paylasabildin. Bu arada Ayşe Hnm özel capada ayrılmis sanırım , Altay beyden çok memnundu gidenler , eğer dusunenler varsa Altay beye de gidebilirler

Back
X