• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çanakkale Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde Doktor Önerisi Olan ?

Merhb en son özle hasan gidiyorum şuanda hamile değilim tedavi sürcindeyim ama memnunum keşke baştan gitseymişim diyorum..
Özle hasan derken anlayamadım ama :) özelde hasan bey mi hiç duymadım ama özelde. Devlette mi? Soyadı nedir

İzle yazmamışım özle yazmışım yanlışlıkla özel yazacağıma. Düzgün tavırla konuşursak sevinirim iyi günler.
Ya canım kusura bakma tabiki düzgün konuşmak gerekir ama burda deli gibi bilgi almaya çalışıyoruz.sende onemsememissin gibi cevapta vermişsin soran diğer arkadaşa bende o yüzden kızdım biraz neyse kolay gelsin

Biri biliyor ise acaba söyleyebilir mi çömü Hastanesi'nde özel öğretim üyesinden randevu aldım akşam 4 ten sonra oluyor ya neyse gideceğim ama randevu alırken 1 saat önce orda olmanız gerekiyor diyor 1 saatlik ne var ki o kadar erkenden orda olmak gerek acaba birde 160 TL diye biliyorum doğrumu

Biri biliyor ise acaba söyleyebilir mi çömü Hastanesi'nde özel öğretim üyesinden randevu aldım akşam 4 ten sonra oluyor ya neyse gideceğim ama randevu alırken 1 saat önce orda olmanız gerekiyor diyor 1 saatlik ne var ki o kadar erkenden orda olmak gerek acaba birde 160 TL diye biliyorum doğrumu
Merhabalar nasılsınız? Gittiniz mi acaba çömü'ye. Hangi doktoru seçtiniz Fiyat neydi. Birde eşinizinde sizinle beraber girmesine müsaade ettiler mi, memnun kaldınız mı genel olarak? Bende tıp a mı başka hastaneye mı gitsem kararsız kaldım da.

Merhabalar nasılsınız? Gittiniz mi acaba çömü'ye. Hangi doktoru seçtiniz Fiyat neydi. Birde eşinizinde sizinle beraber girmesine müsaade ettiler mi, memnun kaldınız mı genel olarak? Bende tıp a mı başka hastaneye mı gitsem kararsız kaldım da.
Evet gittim canım Bülent beye gittim özeline hiç memnun kalmadım kafası dağınık unutkan ve yaş takıntısı olan biri yani yaşın 40 ve uzeriyse sanki Allah doğurganlığı vermiş senin ne haddine sen çare ol demi.. yok ama zaten yaşın 40 olmuş git kendin dene evde olursa olur demeye getirdi bana moralim bozuldu çıktım.rahim filmi çektirçektim yapmadı üstüne kürtaj yaşadım o yüzden belki rahimle ilgili bir problem var doktorun sen bı çare bulsana attı beni başından. Ama randevu internetten aldım sonra yarım saat öncesinde ordaydim önce diğer binadan para ödüyorsun vezneye sonra öbür binaya geçip doktora giriyorsun

Evet gittim canım Bülent beye gittim özeline hiç memnun kalmadım kafası dağınık unutkan ve yaş takıntısı olan biri yani yaşın 40 ve uzeriyse sanki Allah doğurganlığı vermiş senin ne haddine sen çare ol demi.. yok ama zaten yaşın 40 olmuş git kendin dene evde olursa olur demeye getirdi bana moralim bozuldu çıktım.rahim filmi çektirçektim yapmadı üstüne kürtaj yaşadım o yüzden belki rahimle ilgili bir problem var doktorun sen bı çare bulsana attı beni başından. Ama randevu internetten aldım sonra yarım saat öncesinde ordaydim önce diğer binadan para ödüyorsun vezneye sonra öbür binaya geçip doktora giriyorsun
Şaşırdım gerçekten ekstradan ücret veriliyor ve bu şekilde ilgisiz davranılıyor. Bende daha fazla ilgilenirler daha çok test falan yaparlar cihazlar iyidir düşüncesiyle gitmeyi planlıyordum çünkü bende ilgisini ve üslubunu sevmediğim doktorlara muayene olmak istemiyorum bu süreçte. Umarım ilgili ve bilgili bir doktor bulabiliriz. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

çanakkale 18 mart üniversitesi tıp fakültesi kadın doğuma giden var mı ? özel öğretim üyeleri nasıl ? hangisini seçmek lazım ? polikliniğe gitmeyeceğim öğretim üyelerinde ücretli muayene olacağım

Özel muayene olacaksanız 3 hoca var ikisi profesör biri yardımcı doçent.ibrahim eren pek var ona gidiyorum ben yardımcı doçent profrardan daha çok ilgileniyor.mutlaka bir görüşün derim

Back
X