Beylikdüzü medilife hastanesi kadın doğum doktoru önerisi

Kevserff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
1
1
1
30
Merhaba arkadaşlar,
15 haftalik hamileyim. Esenyurtta ikamet ediyorum. Ve bu çevrede duzgun hastane bulmak gercekten zor. Hala dogum doktoruma karar vermis değilim. Avcılar hospitale gidiyordum Aliya hanıma fakat gerekli bilgi ve açıklamayı yapmadığını düşündüm bekledigim verimi alamadım açıkçası. Beylikdüzü medilife hastanesini dusunuyorum fakat doktor konusunda kararsızım. Dr. Senem ARAS hakkında bilgisi olan arkadaslar varsa görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,
15 haftalik hamileyim. Esenyurtta ikamet ediyorum. Ve bu çevrede duzgun hastane bulmak gercekten zor. Hala dogum doktoruma karar vermis değilim. Avcılar hospitale gidiyordum Aliya hanıma fakat gerekli bilgi ve açıklamayı yapmadığını düşündüm bekledigim verimi alamadım açıkçası. Beylikdüzü medilife hastanesini dusunuyorum fakat doktor konusunda kararsızım. Dr. Senem ARAS hakkında bilgisi olan arkadaslar varsa görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Benim doktorum çok ama çok memnunum.Iki kizima onda doğum yaptim...Doğumlarim Sıfır hatasız oldu..Ayrica şimdi kadın hastalıklarinda da problemlerim var.Hala onun takipli hastasiyim..Tavsiye ederim..

Merhaba arkadaşlar,
Merhaba Allah kucağına almayida nasip eder inşallah🥰 bende Esenyurt'ta ikamet ediyorum esencan hastanesi kadın doğum Ayhan YÜKSELEN 'i tavsiye ederim. Bende bir kaç arkadaş tavsiyesi üzerine gittim ve hiç pişman olmadım benimde tekrar rahatsizligimdan dolayı takibim var. Gerçekten işinden anlayan para tuzağı doktorlardan değil. Çok memnun kaldım halada gidiyorum🤗

Back
X