Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıFatih ipekböceği anaokulu
Selam 17 aylık oglumu Fatihte bulunan ipekböceği anaokulunun oyun grubuna gondermeyı planlıyorum okul hakkında bılgısı olan var mı varsa acıl bılgıl verırsenız sevınırım.
konuyu takip ediyor olacağım, bende 9 aylık kızımı 1,5 yaşına geldiğinde tam gün göndermeyi planlıyorum, bu kreşde benim listemde olan kreşlerden bi tanesi.
merhaba, ben de ipekböceği anaokulunu düşünüyorum 4 yaşındaki oğlum için. duyacağım bir yorum karar vermem de çok etkili olacak. bilgisi deneyimi olan var mı? Fatih ve civarında beğenilen başka bir kreş-anaokulu varsa bununla ilgili bilgi almakta hoş olurdu. oğlum halen bir kolejin anasınıfında ancak ben oradaki pedogojik yaklaşımın yetersiz olduğunu düşünüyorum. daha sıcak bir ortama ihtiyacımız var...