Arkadaşlar merhaba fatih Bezmi alem hastanesinde doktor pınar Özcan da tedavi görüp olumlu olumsuz tecrübelerinizi konuşalım. Şimdi kendi tedavi sürecimden bahsedeyim biraz 29 yaşındayım 18 aylık evliyim korunmadigimiz halde gebe kalamadım çünkü pkoluyum ilaçsız adet olamıyorum maalesef tavsiye üzerine pınar hanımla tedaviye başladık önce tarlusal verdi sokturmek için adet oldum rahim filmi çekindim tüplerde bı sıkıntı yoktu sadece saga dönükmüş biraz oda gebeliğe çok engel değil dedi aynı zamanda şeker ilacı Glifor 1000 mg folik asit folidoce ve adet düzenleyici olarak cyclo progynova ilacıni verdi neyse ikinci kez adet oldum adetin 3. Günü gittim menopur 75 iğne verdi 8 tane bide letrol diye bir hap verdi günde iki kez 5 gün de onu kullandim 7 ocak perşembe günü gittim yumurtaliklarima baktı gayet güzel gelişmiş dedi rahîm duvarın da iyi dedi çatlatma iğnesi verdi Perşembe günü 7 ocak saat 14.20 civarlarında çatlatma iğnesi yaptım 9 Ocak cumartesi ilişki olsun dedi tek gün öncesi ve sonrasında ilişki olmasın dedi çoğul gebelik olmasin diye 22 ocakta kan ver dedi bekliyorum şimdi sizin tedaviniz nasıl ilerledi ? Herşey iyi güzeldi sadece kafama takılan şey tek gün ilişki şartı bu çok mantıklı gelmedi bana artık hayırlısı Allah'tan nasip bakalım