Fatih Bezmi Alem Hastanesi Normal Doğum Süreci

ferda92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
5
2
1
32
Merhaba,

İstanbul’da Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesinde (Fatih) normal doğum yapmayı planlıyorum. Doktorumdan çok memnunum ancak hastanenin normal doğum için özel oda sağlayamadığını öğrendim.

Tecrübeli anneler bana şu konularda bilgi verebilir mi? Doğumuma cok az kaldı ve bu durum beni bira strese soktu.

1. İki kişilik oluyormuş odalar. Yani hemen yanımda benim gibi doğum yapacak olan bir hamile daha mı oluyor?
  2. Sancı çekerken yine bu iki kişilik odada mı süreci yaşamam gerekiyor?
  3. Mesela sancı aşamasında hareket etmek çok önemli diyorlar. Hastanede bu imkan sağlanıyor mu yoksa yatakta mı durmak zorunda kalıyoruz?
    Şimdiden çok teşekkür ederim

Bende bikaç ay önce ölü doğum yaptım çapa da, şartlar aynıdır diye düşünüyorum. Bize özel oda teklif edildi gerek yok dedim çünkü zaten çok üzgündüm gerek yoktur sandım. 6 yatak vardı ama 3 hastaydık, hasta olsa daha alacaklardı aynı odaya belkide bilmiyorum, doktor hemşire ilgisi dikkati çok güzeldi ama keşke dedim özel oda isteseydim, normalde erkek ziyaretçi ve refakatçi yasak dediler ama odaya giren çıkan belli değildi, herkesin eşi eniştesi babası girip çıkıyodu, söyledim rahatsız olduğumu ama bişey değişmedi. Doğum sancısını hemen doğumhaneye almıyorlarsa o odada çekiyosunuz, bazı hastanelerde doğumhanede çektiriyor sancıyı,yatakta durmak zorunda olduğunuzu düşünmüyorum ama takip eden doktorunuzun nöbet saatine denk gelebilecekmi doğumunuz, yada saat farketmeksizin o doktormu gelecek doğuma (sanmıyorum devlette) doktordan vazgeçebilirim derseniz özel odalı bir hastane tercih etmenizi önerirm,

Merhaba, çok teşekkür ederim yanıtınız için. Allah sabır versin size

Merhaba bende bezmialemi araştırıyorum sezeryani. Ama bu özel odayı vs anlamadım. Özel gibi herkesin kendi odası yokmu

Merhaba yanıt alabildiyseniz bana da yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…