Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O fasulyeleri tek tek dizen barnaklarin yiyim senin fasulye bile fasulyelikten çıkmış sanat olmuş ellerine sağlıkİlk defa denediğim bi tarif,biz beğendik
Yarım kilo taze fasulye(bkz.ben)
2 adet kuru soğan
1 yemek yaşığı un
Biraz zeytinyağı ve tuz
2 kaşık Pınar Labne
2 kaşık süzme yoğurt
Eki Görüntüle 2686652
Fasulyelerimizi güzelce ayıklayıp yıkıyoruz.Üzerini geçecek kadar su ilave edip 15-20 dk kadar haşlıyoruz.Suyunu süzmek için süzgeçte bırakıyoruz.
Soğanları dilerseniz küp küp,dilerseniz jülyen kesip tencereye atıyoruz.Biraz rengi dönünce unumuzu ekleyip,pembeleşinceye kadar zeytinyağında kavuruyoruz.Üzerine haşlanan fasulyeleri ekleyip kaşıkla karıştırmadan tencereyi sallayarak kavuruyoruz ki fasulyeler dağılmasın.
5-10 dk sonra soğan ve fasulye özdeşleşince ocağı kapatabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2686657
Soğuyan fasulyelerimizi tabağa diziyoruz.Bir kapta yoğurt ve labnemizi karıştırıp sosumuzu hazırlıyoruz.Tabağa dizdiğimiz fasulyelerin üzerine sosumuzu da koyup afiyetle yiyoruz
Eki Görüntüle 2686660
Ben yapıyorum dediğinden kornişon turşu mısır sarımsak süzme yoğurt ama ben soğan koymuyorum yumurtalisina soğan koyuyorumCidden böyle bir tarif var.Ama tarifte bu üstteki harç fasulye ile karıştırılıyor.Bir nevi fasulye tarator gibi düşünAma Eloş süslü yapmış.
İçine mısır falan konuyor hatta turşu bile oluyor.
Hiç denemedim denemek lazımBen yapıyorum dediğinden kornişon turşu mısır sarımsak süzme yoğurt ama ben soğan koymuyorum yumurtalisina soğan koyuyorum
Tavsiye ederim çok güzel oluyor ben geçen sene dolaptaki bütün fasulyeleri öyle bitirdim tarif isteyenler bile olduHiç denemedim denemek lazım![]()
işte ağzının tadını bilen biriEllerine sağlıkElalis çok severim fasulye kavurmasını yumurtalı falan böylede çok güzel olur eminim
sağolasın hemşiremEn taze fasulyeden ,yine güzel bir tarif tabii kiEllerine sağlık hemşirem
![]()
O fasulyeleri tek tek dizen barnaklarin yiyim senin fasulye bile fasulyelikten çıkmış sanat olmuş ellerine sağlık![]()
![]()
![]()
ben yaptımfasülyenin fasülye kavurması
ellerine sağlık abla
çık burda çık,ne tarifler gelmişSen de sağol hemşirem![]()
![]()
Görmez olaydım,içim gittiçık burda çık,ne tarifler gelmiş![]()